Eveniment

Cel mai bun cozonac de casă şi cea mai bună pască au fost premiate de Primăria Alexandria

Carmen Dumitrescu

De cinci ani încoace, municipalitatea alexăndreană organizează un concurs dedicat alexăndrencelor care consideră că au talent la prepararea produselor specifice sărbătorilor pascale. Evenimentul s-a desfăşurat anul acesta la Clubul pensionarilor din Alexandria şi a adus laolaltă un număr important de gospodine, pregătite să-şi demonstreze talentul culinar, în faţa unui juriu format din specialişti  în domeniul gastronomiei.

Cea de-a cincea ediţie a concursului a urmărit să premieze cel mai bun cozonac şi cea mai bună pască pregătită de alexăndrence. Printre condiţiile de participare s-a numărat aceea ca participantele să aibă domiciliul în Alexandria, ca produsul pregătit să nu fie cumpărat, ci preparat în casă iar participantele  s-au putut înscrie fie la una dintre categoriile concursului, fie la ambele.

Juriul concursului a fost format din specialişti cofetari-patiseri. Câştigătoarele au venit extrem de emoţionate la concurs, înarmate cu sacoşe pline de cozonaci  şi au aşteptat tensionate decizia finală a juriului. Premiantele au primit premii foarte atractive, constând în aparatură electrocasnică şi obiecte de uz  casnic, dar şi premii de participare. Marea câştigătoare a categoriei de concurs “Cel mai bun cozonac” a fost câştigat de Mădălina Vlad iar marea câştigătoare a categoriei “Cea mai bună pască” a fost Florica Marin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.