Politic

Cei mai hotărâţi dintre liberalii teleormăneni au intrat, oficial, în cursa pentru alegerile locale

alegeri1Liberalii teleormăneni au susţinut în mod repetat că, pentru alegerile locale din 2016, sondajele de opinie vor fi cele care vor da numele candidaţilor. În acest mod, spun liderii PNL Teleorman, se evită orice fel de discuţie care poate să apară în ce priveşte modul în care un candidat sau altul este susţinut în alegerile locale de anul viitor.

În acest sens, deşi miercuri, 15 iulie, este ultima zi în care membrii PNL care şi-au propus să se aleagă cu o funcţie în administraţia locală în urma alegerilor de anul viitor îşi pot depune candidaturile pentru sondajele de opinie, ce se vor efectua în toate municipiile şi oraşele din judeţ, unii dintre liberali s-au dovedit a fi mai decişi în demersurile lor, astfel că n-au aşteptat ultima sută de metri şi şi-au depus deja candidaturile pentru a intra în sondajele de opinie.

Astfel, pentru Primăria Alexandria vor intra în sondaj consilierul local Florin Titirişcă, cel care a susţinut în nenumărate rânduri că-şi doreşte să intre în cursa pentru Primărie, şi Dan Raportaru, din tabăra democrat-liberalilor, dar şi George Drăghici şi Gabriel Nădrag, din tabăra vechilor liberali.

Primăria Turnu Măgurele este râvnită atât de Claudiu Crăcea, cât şi de Liviu Neagu şi George Păunescu, în timp ce, pentru Primăria Videle, s-a înscris în cursă deputatul PNL Lucian Militaru, de altfel ocupant al primei funcţii în administraţia locală de la Videle înainte să plece în Camera Deputaţilor după alegerile generale din 2012.

Pentru Primăria Zimnicea se pregăteşte Florin Neagu, iar pentru Primăria Roşiorii de Vede discuţiile rămân deschise, până în prezent neexistând o candidatură depusă în mod oficial.

În ce priveşte lista liberalilor pentru Consiliul Judeţean, s-au grăbit să se înscrie în sondaj, pentru un post de consilier, copreşedintele PNL Eugen Pîrvulescu, democrat- liberalul Cătălin Burcescu, dar şi profesorul universitar Marin Ţole.

Listele rămân însă deschise până miercuri, 15 iulie, astfel că surprize pot să apară atât pentru primării, cât şi pentru lista de consilieri pentru Consiliul Judeţean. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. La ROSIORI va candida Alexandru ILIESCU sau Sorin SCARLAT!!!Doi oameni morali, familisti convinsi, vesnic in slujba cetatenilor!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.