Eveniment

Cei mai buni sportivi ai județului și antrenorii acestora au fost premiați de Consiliul Județean

Cei mai buni sportivi ai județului, dar și antrenorii acestora, au fost premiați, luni, de Consiliul Județean Teleorman, în cadrul „Galei Laureaților – Sportivii Anului 2019”. Diplomele de excelență și premiile în bani, cu o valoare totală de 73.400 lei, au fost înmânate de președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu.

Astfel, au fost acordate 10 premii la categoria discipline olimpice, respectiv tir-talere, tir pistol și kaiac, valoarea premiilor ridicându-se la suma de 18.600 de lei. De asemenea, alte 10 premii, cu o valoare totală de 17.600 de lei, au fost acordate pentru disciplinele neolimpice, respectiv fostbal-tenis și culturism.

Premii în valoare de 17.600 de lei au primit și 10 sportivi și antrenorii acestora, la categoria arte marțiale, respectiv kempo și karate, în timp ce 19.600 de lei au  mers la categoria echipe sportive, pentru sportivii și antrenorii echipelor de baseball și baschet feminin U18.

„Pentru anul viitor luăm în calcul să mărim premiile, astfel încât să vă motivăm și mai tare. Am mai spus acest lucru, faptul că reprezentați județul Teleorman contează cel mai mult pentru dumneavoasată și pentru asta vreau să vă mulțumesc în mod deosebit, în numele meu, al consilierilor județeni și al cetățenilor din Teleorman. Vreau să vă spun că anul acesta premiile au fost în valoare totală de peste 73.000 de lei, iar anul viitor o să încercăm să mărim acest fond de premiere”, le-a spus președintele Consiliul Județean Teleorman sportivilor prezenți în sală și antrenorilor acestora.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret Teleorman, iar premierea a fost făcută conform ierarhiilor stabilite de Direcția Județeană de Sport și Tineret Teleorman, respectiv a clasamentelor întocmite pe baza metodologiei Autorității Naționale pentru Sport și Tineret.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.