Eveniment

Cei doi pescari dispăruți în Dunăre au fost găsiți fără viață

Cei doi pescari dispăruți, marți, în apele Dunării, au fost găsiți, fără viață, de echipajele de salvare. Potrivit ISU Teleorman, cele două persoane au fost găsite de scafandri, la aproximativ 30 m de locul unde s-au răsturnat cu barca, prinse în vegetația din jur. Trupurile neînsuflețite ale celor doi bărbați au fost aduse la mal, unde personalul Serviciului de Ambulanță a constatat decesul.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente, care vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Doi bărbați, vârste de 58 și 67 de ani, din Seaca și Alexandria, au dispărut, marți seară, în apele Dunării, în zona localității Suhaia. Aceștia erau la pescuit, cu un al treilea bărbat, care a reușit să se salveze și a alertat autoritățile.

La fața locului au intervenit pompierii giurgiuveni cu o autospecială și trei scafandri, salvatorii teleormăneni cu o autospecială și un echipaj de scafandri, un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță, un echipaj de la Detașamentul Turnu Măgurele cu o barcă și trei pompieri și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Zimnicea cu o barcă de salvare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.