Eveniment

Cei doi bărbați reținuți, ieri, pentru trafic de droguri au fost arestați preventiv

Magistrații au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile propusă de procurorii DIICOT pentru doi dintre bărbații ridicați, ieri, de mascați în descinderile ce au vizat un dosar de trafic și consum de droguri, în care sunt implicați și elevi ai Liceului Alexandru Ioan Cuza din Alexandria.

“Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Teleorman. În baza dispoziţiilor art. 226 Cod procedură penală coroborat cu dispoziţiile art. 223 – 225 Cod procedură penală şi dispoziţiile art. 202 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Chivu Vasile Alexandru („Baca”) şi Mikloș Florian Vergil („Tataie”)pe o perioadă de câte 30 de zile, de la data de 18 aprilie 2019 şi până la data de 17 mai 2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă faţă de inculpaţi. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare”, se arată în soluția pe scurt.

Cei doi bărbați pentru care s-a luat măsura arestării preventive au fost ridicați, ieri dimineață, alături de alte cinci persoane, dintre care patru elevi de liceu, în urma unor percheziții făcute la mai multe adrese din Alexandria și Bragadiru, într-un dosar de trafic și consum de droguri.

Cei patru elevi au fost plasați încă de ieri sub control judiciar. Tot sub control judiciar a fost plasat și un bărbat din Alexandria, acuzat la rândul lui că le furniza droguri tinerilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.