Social

Cea mai mare rată a incidenței de infectare cu COVID-19 se înregistrează la Turnu Măgurele – 134 de cazuri confirmate în ultimele 14 zile

434 de cazuri de COVID -19 au fost confirmate, în ultimele 14 zile, la nivelul județului Teleorman, dintre acestea cele mai multe, respectiv 134, pentru municipiul Turnu Măgurele, unde se înregistrează și cea mai mare rată a incidenței de infectare cu noul coronavirus din județ, respectiv de 4.87 cazuri la mia de locuitori. La nivelul județului, rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 1.2, datele fiind valabile pentru ziua de miercuri, 17 februarie.

Valori ale ratei de incidență de peste 3 cazuri la mia de locuitori sunt și în alte trei localități rurale din județ, iar potrivit datelor făcute publice de Prefectura Teleorman, este vorba despre Călinești (3.83), Poroschia (3.22) și Viișoara (4.08).

Pe de altă parte, în 28 de localități din Teleorman, rata de infectare cu noul coronavirus este zero, iar în alte 23 de comune a fost confirmat câte un singur caz de COVID-19 în ultimele două săptămâni, conform cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.