Eveniment

„Ce vrei, domne, dacă vine Ponta să taie panglica?”

DSCF1006De câteva săptămâni bune se lucrează destul de mobilizator pentru încheierea lucrărilor de construcţie a drumului de centură ocolitoare a municipiului Alexandria. S-a turnat asfaltul, s-au curăţat şanţurile şi s-a plantat o pădure de semne de circulaţie care sigur mai mult vor încurca circulaţia decât să o fluidizeze. Trasarea benzilor de circulaţie pe asfalt, la intersectarea cu drumul judeţean Alexandria – Piteşti a creat unele probleme, în sensul că, cei ce circulau zilele trecute pe drumul spre Tătărăşti – Piteşti au fost opriţi câteva minute. Întrebându-l pe cel care dirija circulaţia ce se întâmplă, acesta a răspuns simplu: „Ce vrei, domne, dacă vine Ponta sâmbătă să taie panglica oficială, nu trebuie să fie gata?”. Sigur că da, trebuie să fie gata chiar şi dacă nu vine dl. Ponta. Oricum, alexăndrenii se bucură că  vor scăpa, astfel, de stresul circulaţiei rutiere deja aglomerate din oraş, cei mai mulţi şoferi fiind nevoiţi să circule prin Alexandria spre Roşiori şi Turnu Măgurele. Dincolo de orice alte discuţii, trebuie să spunem că punerea în circulaţie a drumului de centură este cea mai importantă investiţie din ultimii ani realizată în Alexandria. (Gh.P.)

3 Comments

  1. Ponta este un om care stie ce vrea de la noi romanii!!!!!
    Sa muncim si sa ne lansam in tot cea ce vrem !!!!!
    Nitulecu sa spuna cum a fortat ca Shapir sa inchirieze spatiul de la Plosca!!!!!!!!!!!

  2. Ion Taranistul

    Sa inteleg, ca daca primplagiatorul Ponta nu venea sa taie pangliga , atunci mai taraganam putin lucrarile . Asa de frica , precum la romani , cu totii la munca sa nu certe PLAGIATORUL . Cit despre respectul fata de cetatenii orasului Alexandria , pe care trebuie sa-i scutiti de traficul greu , cu toate consecintele nefavorabile , ncio vorba . Hala constiinta!

  3. Felicitari pentru centura ocolitoare. Dar poate aflam o explicatie pentru „pastilele” construite pe mijlocul DN 6, intre Alexandria si Rosiori la intrarea si iesirea in localitatle Buzescu, Plosca si Peretu. Pe timpul noptii acestea sunt o capcana pentru conducatorii auto, in special pentru cei care circula pentru prima data in zona.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.