Sport

Ce se-ntâmplă la Roşiorii de Vede? – Gavriş lasă poarta Sportingului descoperită!

În urmă cu 10 zile, dinspre Roşiorii de Vede venea o veste neaşteptată, trei jucători părăseau lotul echipei Sporting. Dintre cei trei – Viorel Bocănete, Laurenţiu Matei şi Cătălin Niţă, iar plecarea acestora a subţiat serios lotul viitoarei campioane judeţene. Despre plecarea lor de la Sporting, clubul a evitat să vorbească, dar delegatul echipei, Marius Nica, a precizat doar faptul că “au fost unele neînţelegeri, din punctul nostru de vedere clubul şi-a îndeplinit obligaţiile faţă de jucători, dovadă că, între timp, Bocănete a revenit la echipă”. Într-adevăr, pentru jocul de sâmbăta trecută (3-0 cu VN Olteni), mijlocaşul a fost în teren, astfel că se părea că “răceala” din sânul echipei roşiorene s-a mai “încălzit”.

Iată că, la începutul acestei săptămâni, dinspre Roşiorii de Vede vine încă o ştire surprinzătoare: portarul Sorin Gavriş a părăsit echipa! Situaţia în acest caz este mult mai dificilă, deoarece nu doar plecarea portarului este problema, cât faptul că în lotul roşiorenilor mai este un singur portar “de meserie”, tânărul Butoi. Neaşteptata plecare a portarului Gavriş se pare că ar avea drept cauză dorinţa jucătorului de a merge “la muncă în Spania”, însă această situaţie tinde să devină una destul de critică.

În condiţiile în care nu se mai pot face transferuri pe acest final de sezon, pentru antrenorul Cristi Negru situaţia devine tot mai complicată, în perspectiva meciului de baraj pentru promovare în Liga a 3-a; şi obiectivul de campionat, pe care şi l-au propus roşiorenii în acest final de sezon – “vrem să rămânem fără înfrângere în acest campionat!” (delegatul Marius Nica) – este tot mai greu de realizat.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.