Sport

Ce se-alege de FCM Alexandria?

fcmTrebuie făcută o «reformă reală» la fotbalul din Alexandria, dar cine o face?

Retrogradarea din vara acestui an de către FCM Alexandria – altfel echipa care primeşte finanţarea cea mai serioasă din partea municipalităţii – a deschis o rană serioasă la nivel local. Nici măcar reorganizarea conducerii clubului, implicit atragerea unor oameni în Consiliul Director care au experienţă în fenomenul fotbalistic, n-a reuşit să aducă un plus deosebit la echipă din punct de vedere fotbalistic, cel mult s-a câştigat la capitolul imagine a clubului. Că s-a retrogradat, deşi echipa a avut condiţii bune pentru eşalonul la care a activat, se ştie deja. Dar, nimeni, de la preşedinte, până la un simplu membru al conducerii clubului, n-a venit să spună «cine e de vină» şi ce se va face!

Însă, poziţia exprimată recent de primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, că ar fi o soluţie reorganizarea fotbalului alexăndrean – chiar ideea de a se “porni de la zero” – a fost repede interpretată diferit. Astfel, se caută jucători tineri, localnici, pentru a completa lotul, care va juca din toamnă la nivel judeţean, dar nu ştim cât de “obiectivă” este această selecţie de jucători, pe care vrea să o facă managerul sportiv al echipei, Florea Voicilă. Mai ales că, după câte puteţi afla din următoarele rânduri, conducerea clubului – a se înţelege Consiliul Director – nu ştie şi nu are cunoştinţă despre iniţiativele de la echipă!

 

Selecţie

În vederea completării lotului de jucători pentru următorul sezon, echipa FCM Alexandria organizează o selecţie pentru fotbalişti din campionatul judeţean, ligile 4, 5 şi 6 (până la 25 de ani), la stadionul Municipal din Alexandria, în ziua de marţi, 11 iunie, ora 17.00. Participanţii pot obţine relaţii suplimentare la telefoanele 0247.324991 sau 0722.459973.

 

Conducerea clubului nu ştie nimic despre selecţie!

Cu privire la acţiunea de selecţie pe care FCM Alexandria a demarat-o pentru perioada următoare, se pare că există o divergenţă de opinie între conducerea clubului FCM şi stafful propriu-zis. Astfel, preşedintele Consiliului de Administraţie, Emanoil Stoica, a punctat foarte clar următoarele: “Conducerea clubului FCM Alexandria nu are cunoştinţă despre organizarea unui asemenea trial, deci nu noi suntem cei care se ocupă de această problemă. Poziţia Consiliului Director al FCM Alexandria este cât se poate de  clară, noi nu am anunţat că va avea loc o selecţie, deci această ştire este eronată!”

Dar, dacă nu ştie conducerea clubului FCM Alexandria despre ce este în curtea lui, atunci cine trebuie să ştie?! Ca la noi la nimeni!

Bogdan Pană

5 Comments

  1. ÎN ALEXANDRIA NU VA FI FOTBAL ATÎTA TIMP CÎT VOICILĂ SE BAGĂ PESTE ANTRENORUL ECHIPEI , ŞI MARELE RATAT dan voicilă , MAI FACE PARTE DIN LOT.

  2. Imi este scarba de acest fenomen,am spus-o de mii de ori ca atata timp cat exista posibilitatea ca cineva sa-si bata joc de banii publici(este vorba de sprijinul care il are de la primarie)si nu-l ustura buzunarul,dimpotriva il mai si umple,cu siguranta nu se indreapta nimic in fotbalul local!Ce spune primarul este praf in ochii prostilor,adica prosteste prostii!

  3. Imi este scarba de acest fenomen,am spus-o de mii de ori ca atata timp cat exista posibilitatea ca cineva sa-si bata joc de banii publici(este vorba de sprijinul care il are de la primarie)si nu-l ustura buzunarul,dimpotriva il mai si umple,cu siguranta nu se indreapta nimic in fotbalul local!

  4. Ce s-a facut cu reorganizarea clubului, ce sa castigat? Tot Voicila are fraiele echipei, tot el face legea acolo. Fratilor, luatio de la zero, cum a zis primarul, dar la modul serios, nu doar de ochii lumii!

  5. “Nici măcar reorganizarea conducerii clubului, implicit atragerea unor oameni în Consiliul Director care au experienţă în fenomenul fotbalistic…”
    Care sunt acei oameni “cu experienţă”, prezenţi în Consiliul Director? Doar Bogdan Ciobanu are (ceva) experienţă prin calitatea de fost jucător (o perioadă chiar la echipa din Alexandria). În rest, membrii CD formează un grup eterogen, cu oameni ce au chiar o meserie în dolmeniul sportului (1), în rest fiind (poate) doar amatori de fenomen sportiv (ar fi interesant de ştiut de câte ori, înainte de a fi membri în CD, câte meciuri ale FCM-ului au urmărit din tribună?!?)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.