Eveniment

Ce s-a chinuit Dragnea, a reușit Barbu

Mai multe utilaje ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și-au făcut prezența, duminică la prânz, pe DE70 care leagă Alexandria de București, iar începând de luni, 21 septembrie, au fost demarate lucrările de lărgire a drumului, “jumătate de bandă pe stânga, jumătate de bandă pe dreapta”, după cum susține secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. Așa cum era de așteptat, au apărut voci care au susținut că este vorba despre o păcăleală electorală, însă acuzațiile au fost combătute de Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, cel care a făcut demersurile necesare pentru ca DE70 să beneficieze de intervenții pe anumite zone, în afara localităților, pe care se produc de obicei blocaje, astfel încât să fie fluidizat traficul rutier, iar numărul accidentelor să fie redus.

„Au apărut informații în spațiul public potrivit cărora nu se lucrează la DN 6. Eu astăzi vă demonstrez contrariul. Eu nu vin cu promisiuni, eu vin cu fapte concrete. Oameni buni, nu vreau sa mai atac pe nimeni, de acum vorbim pe probe și fapte, nu pe vorbe. Îmi doresc schimbarea județului și asta o să se întâmple. Bineînțeles că am nevoie de concursul și încrederea dumneavoastră. Vă aștept la vot duminică, să facem schimbare”, spune secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu.

One Comment

  1. Am alergie la politicienii infractori morali, la ștabii sau baronii perfizi și corupți de după „pepsiglass”- tupeiști ăștia desfigurați de mirajul căpătuielii.
    Ignorându-le draconicile zorzoane „c(e)rebellum” PSDiste …vedem proiecte PNL vizibile în 10 luni !
    Cetățenii inteligenți vor afirma cu mândrie: bistoș PNL!

    Mult succes, Cristi Barbu!🙏

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.