Politic

Ce am prevăzut, s-a confirmat: deputatul Simionescu vrea să se retragă definitiv din PSD Teleorman – „Am văzut ce înseamnă să fii deputat şi nu mi-a plăcut”

În urmă cu mai bine de o lună de zile, mai exact în ziarul nostru din 19 august, cu o revenire în 5 septembrie, anunţam la rubrica „Fotocronică”, într-o formă puţin mai distractivă că deputatul Simionescu s-a dat la fund în… apele Dunării, anunţând, de fapt, o ieşire din PSD Teleorman neconfirmată însă la vremea respectivă. Iată, însă, că am avut dreptate. Într-o discuţie faţă în faţă, la sediul PSD Teleorman din Alexandria, marţi, înainte de şedinţa cu responsabilii de zonă, din vorbă în vorbă, după mai multe şi insistente întrebări despre campania electorală, deputatul Simionescu spune că „nu ştiu cum va fi această campanie, dar ştiu sigur că undeva, la sfârşitul lunii noiembrie, mă voi retrage definitiv din partidul pe care l-am slujit cu credinţă, dar care nu mi-a oferit nimic bun.Vreau ca eu şi familia mea să fim liniştiţi.

– Nu cumva sunteţi supărat că nu sunteţi pe lista de candidaţi la parlamentare?

– Nici vorbă, chiar dacă mi s-ar fi propus, aş fi refuzat. Am văzut ce înseamnă să fii deputat şi nu mi-a plăcut. N-are rost să intru în amănunte. Sunt hotărât, aşa cum am spus, să mă retrag definitiv, să nu mai rămân nici membru pe hârtie, ca să fiu la număr…

– Aţi fost, totuşi, o voce mai „obraznică” în PSD. Este printre motivele retragerii?

– Am fost, nu vreau să mai fiu şi nu mă mai interesează. Hotărârea mea e de altă natură… şi, gata, ţi-am spus destul”.

Gh. Paraschiv

One Comment

  1. Fumigene ! Nu pleaca tocmai el de la ciolan.d

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.