Eveniment

Ce legătură avea Costel Comana, omul de afaceri găsit mort în toaleta unui avion, cu judeţul Teleorman?

Costel Comana, patronul companiei feroviare Regiotrans, a fost găsit mort într-un avion care zbura pe ruta Columbia-Costa Rica. Românul, care avea probleme cu legea, s-ar fi sinucis.

Presa din Costa Rica, citată de Noticiasrcn.com, a relatat, joi, că românul care s-a sinucis în toaleta unui avion de pe ruta Columbia-Costa Rica se numea Costel Comana şi avea 53 de ani. Sursa citată a precizat că bărbatul a părăsit Brazilia, pentru a evita să fie prins.

Potrivit site-ului, românul era însoţit în avion de o femeie, care a văzut că acesta este agitat şi că a mers la toaleta din avion de mai multe ori. După o perioadă mai îndelungată, în care Costel Comana nu s-a întors de la toaletă, femeia s-a dus şi a încercat uşa. Neprimind niciun răspuns, a forţat uşa, împreună cu personalul din avion, românul fiind descoperit fără viaţă.

Sursa citată mai menţionează că pasagerul român nu avea bilet de întoarcere la Bogota.

Costel Comana era patronul grupului feroviar Regiotrans, care opera inclusiv rute din judeţul Teleorman, cum ar fi Roşiori Nord – Alexandria – Zimnicea. „Regiotrans anunţă cu profund regret încetarea din viaţă a domnului Costel Comana, unul din fondatorii grupului. În ultima perioadă domnul Costel Comana a avut probleme medicale majore şi a suferit o serie de intervenţii chirurgicale. De asemenea, pe fondul problemelor medicale, domnul Costel Comana se retrăsese din managementul companiilor. Grupul de firme Regiotrans este alături de familia domniei sale. Rugăm insistent mass-media să respecte durerea familiei şi să dea dovadă de decenţă”, se arată într-un comunicat al grupului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.