Sport

Ce face FCM Alexandria? – Se înscrie echipa, se fac transferuri?

FCM4Despre schimbările apărute în ultima perioadă la FCM Alexandria se tot vorbeşte de câteva zile prin mediile sportive din judeţ. Însă, despre situaţia în care este echipa, despre faptul că până vineri nu se ştia nimic concret legat de transferuri şi de vizele jucătorilor, nu s-a amintit deloc. Numirea noului Comitet Director al clubului, care a avut loc săptămâna trecută, n-a venit să rezolve anumite probleme ale echipei, aspecte care ţin strict de parte pur sportivă a activităţi de manageriat a echipei. “Până luni, 25 februarie, trebuie să înscriem echipa în campionat, să ducem legitimaţiile la vizat, şi tot până atunci putem face eventuale transferuri”, spunea Florea Voicilă săptămâna trecută. Nici până vineri, 22 februarie, lucrurile nu se schimbaseră, însă astfel clar că luni, când este termenul limită, trebuie să se meargă la FRF, pentru a se rezolva aceste probleme. “Eu spun că, dacă nu se va rezolva problema până luni, în mod sigur nu mai putem înscrie echipa pentru retur! Nu contează cine este la conducerea clubului, important este să se rezolve situaţia echipei”, a spus Florea Voicilă, cel care se pare că va avea un rol executiv la nivelul echipei.

O problemă despre care se vorbeşte, de asemenea, în ultimele zile este legată de noul antrenor al echipei, care să deţină şi licenţa corespunzătoare acestui eşalon. Cât de repede se va rezolva această problemă, rămâne de văzut, pentru că, totuşi, problema este destul de complexă, atâta timp cât nu sunt foarte multe variante la nivel local.

B. Pană

3 Comments

  1. Sa il readuca pe Gheorghe Alexandru macara sa ne facem de tot cacatul!…Si asa ala nu mai pacaleste pe nimeni, nici macar la tzara!!!!!

  2. Atat timp cat nea Florica Voicila,ligaul nr.1 al orasului Alexandria se implica in conducerea echipei nu vom avea rezultate.
    Ca fotbalist nu a fost in stare sa se realizeze profesional.
    Sa lasam profesionostii sa conduca echipa iar pe Voicila sa-i toarne lui Marzan si Nitulescu in pahare.
    Pacat de fotbalul alexandrean.

  3. ECHIPA A FOST DISTRUSA DE VOICILA!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.