Sport

Ce este la FCM Alexandria? – “Ne retragem!” – Florea Voicilă

În ultimele zile, prin mediile fotbalistice judeţene se vorbeşte tot mai mult de o stare de incertitudine existentă la FCM Alexandria, altfel singura echipă de nivel divizionar din Teleorman. Preşedintele clubului, Florea Voicilă, cel care este şi reprezentantul Consiliului local Alexandria în conducerea clubului, este cel care a anunţat vestea-şoc zilele trecute.

“Ne retragem din campionat! Ce să facem, n-avem bani pentru înscriere în campionat, pentru vize, pentru transferuri, dar mai ales n-avem bani să-i ţinem pe jucători la echipă! Ce să le facem, dacă vrem să-i ţinem la pregătire, trebuie să le asigurăm condiţii, iar noi nu avem bani nici pentru mâncare! Atât spun acum”, sunt cuvintele lui Florea Voicilă. Acesta a menţionat faptul că la nivelul echipei au apărut unele discuţii, iar jucătorii sunt destul de tensionaţi, din cauza unei anumite stări de incertitudine existente. Fără a intra în “fondul problemei”, fostul fotbalist a mai făcut o precizare, destul de importantă, aceea că “asocierea Consiliului local cu echipa s-a făcut abia în luna ianuarie, dar accesul la fonduri a fost stopat, deşi, conform legii, în această perioadă am putea avea dreptul la 80 % din suma de anul trecut”.

Până la acest moment, FCM Alexandria n-a făcut nici un transfer în această iarnă, deşi a început pregătirile pe 28 ianuarie, iar la echipă au venit câţiva jucători în probe. De asemenea, nici problema antrenorului principal – cu licenţă corespunzătoare Ligii a 3-a – nu s-a rezolvat, iar aceasta este una din regulile pe care echipa din Alexandria trebuie să le respecte în retur, în caz contrar riscând sancţiuni destul de severe.

Bogdan Pană

One Comment

  1. a mai zis voicila ca se retrage, dar n-a facut-o, pentru ca nu e echipa lui… e interesant de vazut ce se va intampla si, mai ales, de ce au aparut aceste discutii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.