Social

Cazare pentru cinci persoane fără adăpost din Teleorman, în cea mai geroasă noapte din această iarnă

Monica DUMITRESCU

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, în această perioadă, urmare a temperaturilor scăzute, instituţiile cu atribuţii în domeniul protecţiei populaţiei (servicii de ambulanţă, jandarmerie, poliţie, poliţie locală şi ISU –SMURD) au intensificat acţiunile de patrulare, identificare, preluare şi transport persoane fără adăpost la centrele sau spaţiile amenajate în acest scop.

Pe parcursul zilei de luni, 9 ianuarie, cinci persoane fără adăpost au fost transportate la centrele de cazare de echipaje ale ISU, SAJ şi IJJ.

Astfel, în localitatea Frumoasa, doi bărbaţi au fost preluaţi de un echipaj de pompieri, cu autospeciala de transport victime multiple, aceştia fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Teleorman, unde şi-au petrecut noaptea feriţi de temperaturile extrem de scăzute.

Celelalte trei persoane, un bărbat şi două femei din Roşiorii de Vede şi Alexandria, au fost preluaţi de personalul medical al Serviciului de Ambulanţă Teleorman şi de o echipă a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman şi transportaţi la spaţiile de cazare special amenajate. Autorităţile teleormănene rămân în alertă în această perioadă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.