Eveniment

Caz teribil la Poeni! Un băiat de aproximativ doi ani, lăsat nesupravegheat, a murit înecat în haznaua din curtea locuinţei

Lovitură teribilă pentru o familie din localitatea Poeni, judeţul Teleprman. Băieţelul lor, în vârstă de doar doi ani, lăsat nesupravegheat, s-a înecat după ce a căzut în haznaua din curtea locuinţei, iar eforturile medicilor care i-au acordat primul ajutor de a-l readuce la viaţă au fost zadarnice.

Nefericita întâmplare a avut loc vineri după amiază, când cel mic a dispărut din locuinţă, din raza vizuală a părinţilor, iar după un timp, când părinţii au observat dispariţia copilului, au început să-l caute, găsindu-l căzut în hazna. Alarmaţi, au sunat la 112, la orelor 14.05, la faţa locului deplasându-se pompierii militari, poliţiştii şi serviciul de ambulanţă SMURD, şi, în ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori în care s-au efectuat repetate manevre de resuscitare, acestea au fost zadarnice, copilul fiind declarat decedat. Dacă a fost sau nu dezafectată haznaua, dacă era în uz, nici nu mai contează, atâta timp cât copilul a putut pătrunde într-un spaţiu atât de periculos, cu o adâncime considerabilă, pentru un copil de nici doi ani.

Personalul de pe Ambulanţa SMURD sosită la faţa locului a încercat în zadar să-l resusciteze pe micuţ şi, în cele din urmă, l-a declarat decedat. Cazul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, procurorii fiind cei în seama cărora cade sarcina de a stabli gradul de vinovăţie al părinţilor. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.