Politic

Cătălina Ştefănescu, cel mai tânăr deputat

Ioan DUMITRESCU

Social-democrata Elena Cătălina Ştefănescu este născută la 28 august 1988, la Râmnicu Vâlcea, şi este necăsătorită. A urmat Facultatea de limbi şi literaturi străine, având diploma de absolvire la Institutul Puşkin din Moscova, iar masterul la dat la SNSPA, Facultatea de Ştiinţe Politice Bucureşti.

Cel mai tânăr deputat, Elena Cătălina Ştefănescu, face parte în Camera Deputaţilor din Comisia juridică de disciplină şi imunităţi, şi din Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport. Este membră în delegaţiile Parlamentului României la organizaţiile internaţionale şi face parte din grupurile de prietenie cu Parlamentele din Republica Federativă a Braziliei, Georgiei şi Federaţiei Ruse.

Deputatul Cătălina Ştefănescu este unul dintre parlamentarii de Teleorman cu o activitate destul de intensă, faţă de colegii ei. Astfel, Cătălina Ştefănescu a luat de 42 ori cuvântul de la tribuna Parlamentului, a făcut 37 de declaraţii politice, a participat la 40 de propuneri legislative şi a pus 25 de întrebări în Camera Deputaţilor.

Tânărul deputat Elena Cătălina Ştefănescu nu are terenuri agricole sau intravilane, are un apartament de 60 metri pătraţi în Bucureşti, o maşină Citroen C3 din anul 2005, în schimb are şi datorii; în 2011 a contractat un credit de 43.853 euro, dar pe care din venitul său de deputat de 58.908 lei este posibil să îl plătească până în anul 2040 când are termenul scadent.

Altfel, deputatul social-democrat din anul 2008 nu are plasamente, investiţii, conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii, metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică. Dar fiind tânără, este posibil ca mai încolo să capete gustul acestora, şi chiar să le colecţioneze.

2 Comments

  1. Multà sànàtate Càtàlina, si mult noroc in viatà. Fii mindrà de tine, si lasà ……………… sà vorbeascà.

  2. ochidulci

    Felicitari si mult succes acestei tinere!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.