Politic

Cătălin Burcescu, ALDE: “Mi-aș dori ca România să fie corect reprezentată”

Singurul candidat din Teleorman pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare, Cătălin Burcescu, mai iese în evidență și prin faptul că este printre cei mai tineri candidați pentru un loc în Parlamentul Europei. Cu toate acestea, nu se poate spune că este, însă, un novice într-ale politicii, acesta activând în domeniu de mai bine de 10 ani. Prezent pe listele ALDE, formațiune politică pe care o consideră ca fiind “singurul partid liberal”, Cătălin Burcescu și-a propus să demonstreze tinerilor din România că lucrurile se pot schimba numai prin implicare activă: “E ușor să stai pe margine și să te plângi că nimic nu merge bine, e ușor să ieși și să-ți strigi nemulțumirile în stradă, dar, când vine vorba de soluții și de implicare, nu prea mai dăm dovadă de aceeași consecvență. E necesar, într-adevăr, ca anumite derapaje ale politicienilor să fie corectate, chiar și prin proteste, dar eu consider că e mult mai important ca tinerii, în mod special, să pluseze pe ceea ce înseamnă spirit civic și politic. Chiar și prin înscrierea mea pe listele de candidați ALDE pentru Parlamentul European am încercat să urmez aceeași linie; cu atât mai mult, dacă voi câștiga un loc de europarlamentar, voi încerca să fac tot posibilul pentru ca România să fie corect reprezentată și, mai ales, corect înțeleasă în Europa”.

În urmă cu puțin timp, Cătălin Burcescu mai declara că unul dintre obiectivele sale este acela ca ALDE să devină al doilea partid din județul Teleorman, ca procentaj electoral.

One Comment

  1. Domnul Burcescu era de dreapta a fost la PDL si apoi s-a mutat la PNL . Acum e la ALDE ……………il asteptam la PSD ca e de valoare.
    Sa nu mai primim la noi la PSD toti lacheii lui Basescu.
    In sensul ca ALDE din ce stiu acum e vasalul nostru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.