Social

Câştigătorii concursului “Copiii noştri talentaţi” vor fi premiaţi de Moş Nicolae

Anul acesta, Moş Nicolae va veni cu tolba plină cu diplome pentru premianţii concursului de creaţie literară “Copiii noştri talentaţi”, ajuns la ediţia a XII-a, organizat de Biblioteca Judeţeană “Marin Preda”, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Teleorman. Jurizarea a fost realizată de cadre didactice desemnate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, colaborator al bibliotecii, iar premiile vor fi acordate de Consiliul Judeţean Teleorman şi Biblioteca Judeţeană.

Festivitatea în cadrul căreia vor fi premiaţi câştigătorii va avea loc joi, 6 decembrie, începând cu ora 10.00, în Sala de lectură a Bibliotecii Judeţene “Marin Preda”. Câştigătorii concursului sunt elevi la şcolile gimnaziale din Alexandria, Videle, Zimnicea, Peretu, Călineşti, Plosca, Ţigăneşti şi Conţeşti.

Şi pentru a demonstra că premianţii chiar sunt talentaţi, unul dintre aceştia îşi va lansa cu acest prilej o carte de poveşti proaspăt ieşită de sub tipar. Autoarea cărţii “Lumea poveştilor fără sfârşit”, este Andreea Moromete, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala gimnazială “Mihai Viteazul” din Alexandria, cartea beneficiind de o ilustrare grafică extraordinară semnată de colegul ei Şerban Mitrea, ambii premianţi la nenumărate ediţii ale concursului de creaţie. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.