Eveniment

Casă distrusă aproape în totalitate de la un tuci cu slănină răsturnat pe foc / Proprietarul, un bărbat de 70 de ani, a ajuns la spital

Duminică după-amiază, în jurul orei 17.40, un cetățean din localitatea Uda Clocociov, de aproximativ 70 de ani, în timp ce topea slănina pentru a realiza tradiționalele jumări, a răsturnat din greșeală tuciul pe foc, incendiul propagându-se rapid la anexe și la casa de locuit, informează ISU Teleorman.

Din păcate, la sosirea pompierilor militari din cadrul subunităților de intervenție de la Slobozia Mândra și de la Turnu Măgurele, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, focul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, existând și riscul producerii unei explozii la nivelul unei anexe, unde erau depozitate nu mai puțin de cinci butelii. Militarii au reușit să evacueze buteliile din flăcări în condiții de siguranță și să limiteze incendiul la circa 80% din locuință, acesta fiind stins în totalitate după aproape patru ore de intervenție. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 150000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 200000 de lei. Proprietarul, care a suferit arsuri de gradul I și II la nivelul membrelor inferioare, a fost preluat de echipajul SMURD , a primit primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Municipal Turnu Măgurele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.