Social

Casa de Pensii Teleorman a publicat lista stațiunilor pentru prima serie de bilete de tratament din 2020

Pensionarii din Teleorman care vor pleca în stațiune cu bilete de tratament puse la dispoziție de Casa Județeană de Pensii sunt informați că stațiunile disponibile pentru prima serie din 2020 sunt Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești și Pucioasa. Potrivit reprezentanților Casei de Pensii Teleorman, beneficiarii vor pleca în stațiune în perioada 17-20 februarie, durata sejurului unui bilet de tratament fiind de 16 zile, iar a tratamentului balnear de 12 zile. Sejurul include cazare, masă şi tratament, potrivit informațiilor furnizate.

În ceea ce privește tariful unui bilet de tratament prin sucursalele Societății de Tratament Balnear și Recuperarea Capacității de Muncă (SC TBRCM SA), reprezentanții Casei de Pensii preciează că se ridică la 1.792,6 lei, într-o bază de tratament de două stele, şi la 1.879 de lei, într-o bază de tratament de trei stele.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/targ-de-martisor-la-alexandria-incepand-cu-23-februarie/

Modul de stabilire a contribuției individuale pentru persoanele care beneficiază de tratament balnear cu suportarea unei contribuții se acordă conform Criteriilor de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2020 aprobate prin Ordinul nr. 347/05.02.2020 al Președintelui CNPP.

Persoanele interesate se pot adresa Compartimentului Bilete de Tratament Balnear, etaj 1, din cadrul Casei de Pensii Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.