Social

Casa de Pensii a publicat lista pensionarilor care beneficiază de bilete de tratament în seria a VI-a

Casa Judeţeană de Pensii Teleorman a publicat lista celor 136 de pensionari din judeţ care beneficiază de bilete de tratament în cadrul celei de-a VI-a serii de tichete asigurate de Casa Naţională de Pensii, aceasta putând fi consulată pe pagina de internet a instituției, la adresa  http://www.pensiiteleorman.ro/bilete-de-tratament/afisare_seria_6_2021.pdf.

Datele de intrare în staţiuni pentru această serie sunt zilele de 9 – 12 iunie şi, potrivit informaţiilor furnizate de Casa Judeţeană de Pensii Teleorman, pensionarii vor fi cazaţi la hoteluri de două şi patru stele.

Conform sursei citate, beneficiarii biletelor de tratament au fost distribuiţi pentru staţiuni ca Slănic Prahova, Olănești, Saturn, Amara, Felix, Vatra Dornei, Pucioasa, Olănești, Buziaș, Călimănești, Covasna, Tușnad, Bala, Govora, Eforie Nord, Techirghiol, Neptun sau Eforie Sud.

Redistribuirea biletelor nevalorificate va avea loc luni, 7 iunie, informează Casa de Pensii Teleorman. Înscrierile pentru redistribuire se fac până vineri, 4 iunie, la ghişeu sau telefonic la numărul 0247/310540.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.