Social

Casa de Pensii a publicat lista pensionarilor care beneficiază de bilete de tratament în seria a IV-a

Casa Judeţeană de Pensii Teleorman a publicat lista celor 107 pensionari din judeţ, care beneficiază de bilete de tratament în cadrul celei de-a IV-a serii de tichete asigurate de Casa Naţională de Pensii, aceasta putând fi consultată pe pagina de internet a instituției, la adresa http://www.pensiiteleorman.ro/bilete-de-tratament/afisare_seria_4_2021.pdf

Datele de intrare în staţiuni pentru această serie sunt zilele de 08– 12 mai şi, potrivit informaţiilor furnizate de Casa Judeţeană de Pensii Teleorman, pensionarii vor fi cazaţi la hoteluri de două şi trei stele.

Conform sursei citate, beneficiarii biletelor de tratament au fost distribuiţi pentru staţiuni ca Pucioasa, Eforie Nord, Vatra Dornei, Sovata, Slănic Prahova, Mangalia, Olănești, Geoagiu, Covasna, Amara sau Buziaș.

De asemenea, a fost publicată pe pagina de internet a Casei Județene de Pensii și lista celor 30 de pensionari din județ, care beneficiază de bilete de tratament la redistribuire. Pentru aceștia, datele de intrare în stațiuni sunt 9-10 mai, iar aceștia vor merge în stațiuni ca Felix, Covasna, Călimănești, Pucioasa, Saturn, Olănești, Tușnad, Căciulata sau Govora.

Lista completă a beneficiarilor poate accesată la adresa http://www.pensiiteleorman.ro/bilete-de-tratament/REDISTRIBUIRE_05.05.2021.pdf

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.