Eveniment

Casă cuprinsă de flăcări, la Frăsinet

Pompierii militari au intervenit, în dimineaţa zilei de duminică, 11 noiembrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţa din Frăsinet.
“Ajunși la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere, salvatorii au constatat că focul se manifesta la lambriul unui hol, la un frigider și la acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn învelită cu tablă, pe o suprafață de circa 150 mp, existând pericolul propagării flăcărilor la întregul imobil”, a precizat mr.Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.
După aproape o oră de intervenție, cele două echipaje de pompieri sosite la faţa locului au stins focul în limitele găsite, reușind să salveze bunuri estimate la suma de 35.000 de lei.
Din fericire, la intervenție nu au fost înregistrate victime, însă au fost mistuite de flăcări bunuri în valoare de circa 15.000 de lei.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că la baza incendiului a stat un scurtcircuit la instalația electrică a frigiderului, focul propagându-se apoi la lambriul holului și la acoperișul locuinței, informează ISU Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.