Politic

Carmen Daniela Dan, eliberată din toate funcţiile publice

Monica DUMITRESCU

Consiliul Judeţean Teleorman s-a întrunit joi, 27 octombrie, în şedinţă extraordinară pentru aprobarea a patru proiecte de hotărâre generate de încetarea exercitării funcţiei de prefect de către Carmen Daniela Dan, în urma demisiei pe care aceasta a înaintat-o Guvernului la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a candida la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Primul proiect de hotărâre a vizat încetarea exercitării cu caracter temporar, prin detaşare a funcţiei de director executiv al Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al judeţului Teleorman de către Iuliana Ionescu şi revenirea pe funcţia publică de conducere de director executiv al Direcţiei juridice şi administraţie publică locală din cadrul Consiliului Judeţean Teleorman. Cel de-al doilea proiect a vizat revenirea fostului prefect Carmen Daniela Dan pe funcţia publică de conducere de director executiv al Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al judeţului Teleorman.

Cum fostul prefect a solicitat încetarea raportului de serviciu şi din această funcţie, în aceeaşi şedinţă a fost aprobat şi un proiect de hotărâre în acest sens. Tot printr-un proiect de hotărâre a Consiliului Judeţean Teleorman a aprobat numirea lui George Remus Bratu, angajat al Serviciului de Evidenţă a Persoanelor, pe funcţia eliberată de fostul prefect Carmen Daniela Dan.

La şedinţa Consiliului Judeţean desfăşurată joi, 27 octombrie, nu au participat consilierii PNL şi PMP. Astfel, din cei 33 de consilieri judeţeni au fost prezenţi doar 20. Toţi consilierii prezenţi au votat pentru aprobarea celor patru proiecte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.