Politic

Carmen Dan: „Dacă mă uit în rândurile colegilor mei din PSD, îmi este foarte greu să nu identific «oamenii lui Liviu Dragnea»”

Senatorul PSD de Teleorman, Carmen Dan a transmis, miercuri, un mesaj critic la adresa colegilor săi din PSD, partid din care ține să precizeze că nu a plecat, cu toate că au existat numeroase zvonuri în acest sens, în ultima perioadă. Mesajul vine în contextul în care, miercuri, a fost ziua de naștere a fostului lider PSD Liviu Dragnea, iar cei mai mulți dintre cei pe care, pe data de 28 octombrie, „nu mai pridideau să-l complimenteze”, s-au lepădat de acesta după încarcerarea la Penitenciarul Rahova, notează Carmen Dan pe pagina sa de pe o rețea de socializare. Fostul prefect al județului mai spune și că nu i-a fost niciodată rușine de eticheta „omul lui Liviu Dragnea”, dar și că, dacă se uită în PSD, îi este foarte greu să nu identifice oamenii lui „Liviu Dragnea”.

„Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni.

Pentru cei mai mulți, Carmen Dan este “omul lui Liviu Dragnea”. Niciodată nu mi-a fost rușine de o astfel de etichetă, cu atât mai puțin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulți ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani și mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, așa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific “oamenii lui Liviu Dragnea”. Pentru a nu detalia, spun doar că și atunci președintele partidului își dădea OK-ul final pe listele parlamentare și mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar și cei care astăzi au funcții de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viața merge înainte. Și cel mai important cred că este să nu regreți nimic din ce ai făcut, ci doar să înveți continuu. Despre oameni și despre fapte.

Acestea sunt doar o parte din gândurile pe care astăzi am ținut să le împărtășesc cu Liviu Dragnea. De ce astăzi? Pentru că așa cum fac de mai bine de 20 de ani pe data de 28 octombrie, am ales să fiu și în acest an aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulți ani cu sănătate, alături de cei dragi. Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi!”, a scris Carmen Dan pe pagina sa de Facebook.

One Comment

  1. generatia PSD 2.0

    La muți ani, cu executare!

    Ia zi, Livache: ce surpriză ți-ai dori să-ți sară din tort, Veorika Vasilica sau Carmenuș Dan ori Violeta Radut ? Dacă va fi să sară Nea OLAF juri că-l vei iubi și pe el mult de tot…?
    Vezi ca este posesiv și te va ține loc, până va veni vremea pentru tortul din grâușor ornat cu bombonele!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.