Politic

Carmen Dan, Cristiana Alcea și Gina Frumosu se ocupă de organizarea partidului susținut de Dragnea, în Teleorman

Alianța pentru Patrie, partidul a cărui lansare a fost anunțată de Liviu Dragnea cu aproape o săptămână în urmă, a început organizarea în teritoriu prin constituirea de grupuri de inițiativă, după ce, inițial, cei care doreau să se alăture noii formațiuni politice au avut posibilitatea să facă acest lucru prin înscriere pe platforma online. Printre primele zece județe pentru care s-a stabilit echipa care se va organiza de structură și organizare este și Teleormanul, unde Carmen Dan, Cristiana Alcea și Gina Frumosu, despre care se cunoaște faptul că au fost tot timpul susținătoare fervente ale lui Dragnea.
De altfel, și Liviu Dragnea a început să aibă ieșiri publice pe rețele de socializare, în care vorbește despre recenta decizie a autorităților în privința certificatului digital: „PNL – USR PLUS – UDMR și PSD introduc dictatura și legiferează tăierea drepturilor și libertăților cetățenilor români!
Constituția României este încălcată prin simple Hotărâri de Guvern, după cum dictează interese meschine de moment ale unor trădători pentru care sănătatea cetățenilor nu este decât un pretext.
Certificatul digital este impus în România prin Hotărâre de Guvern! De când Constituția țării este modificată printr-o Hotărâre de Guvern?
Senatul României aprobă înrobirea românilor și instigarea la dușmănie și marginalizarea cetățenilor nevaccinați.
Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanței de Urgență 68/2021, care stabileste ca Certificatul digital, să fie introdus în România prin Hotărâre de Guvern, a fost votat în Senatul României.
Doar 11 senatori au fost împotrivă, 86 nu s-au opus (45 de la putere au votat „pentru”, 41 de la PSD s-au abținut).
Senatul României trebuie să publice lista nominală a acestui vot”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.