Eveniment

Capacele de canal, pericolul de pe străzile Alexandriei

Veșnica problemă a capacelor de canal de pe străzile orașelor a rămas, în continuare, nerezolvată, inclusiv în municipiul Alexandria. Până nu demult era vorba despre atracția pe care fonta din care sunt produse o exercita asupra hoților de fier vechi, însă acest lucru părea a se fi rezolvat prin sancțiunile drastice pe care comercianții de fier vechi le riscă în momentul în care primesc astfel de capace.

Acum pare a fi vorba despre nepăsarea angajaților operatorului de apă – SC Apa Serv SA – care, ori nu știu situația, ori nu le pasă de faptul că, în plin centrul Alexandriei, mai exact pe strada Constantin Brâncoveanu, se găsesc capace de canal în stare de echilibru precar sau, pur și simplu, lângă gura de canalizare, care rămâne, astfel, total descoperită. Pericolul pe care îl reprezintă astfel de situații atât pentru șoferii care pot avea ghinionul să treacă de-a dreptul peste capcana din asfalt, dar și pentru eventualii pietoni care se pot accidenta destul de serios, e de la sine înțeles. Asta în condițiile în care nimeni nu s-a deranjat să pună o banală semnalizare, pentru ca pericolul să poată fi cel puțin ocolit.

Poate singura modalitate prin care cei responsabili pot fi “motivați” să țină sub atenție astfel de cazuri și să le remedieze eficient ar fi ca alexăndrenii care fie și-au stricat autoturismele, fie s-au accidentat personal, să se mobilizeze și să ceară despăgubiri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.