Eveniment

Candidaţii pentru posturile de inspector şcolar general adjunct şi director al CCD Teleorman au fost respinşi

Monica DUMITRESCU

Ministerul Educaţiei a organizat miercuri, 1 iunie 2016, concurs pentru ocuparea unuia din cele două posturi de inspector şcolar general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman şi a postului de director al Casei Corpului Didactic Teleorman. Pentru fiecare dintre posturi s-a prezentat câte un candidat, Cristiana Savu Piper, cea care ocupă cu delegaţie, de la 1 septembrie 2015, postul de inspector şcolar general adjunct scos la concurs, şi Silvia Păun, profesor la Colegiul Naţional “Al. D. Ghica”, aspirantă la postul de director CCD. Niciuna nu a promovat concursul organizat de Ministerul Educaţiei.

Conform propriei declaraţii, Cristiana Savu Piper s-a retras după ce la proba scrisă nu a obţinut punctajul minim impus de metodologie pentru promovarea concursului. Aceasta spune că, deşi subiectele nu au fost dificile, formularea nu a fost una corectă. “Din punctul meu de vedere a fost un test cu itemi subiectivi, interpretabili, şi nu am reuşit să scot punctajul necesar pentru a merge mai departe”, a declarat prof. Cristiana Savu Piper, care a abandonat cursa, deşi metodologia i-ar fi permis să meargă mai departe şi să depună contestaţie.

În aceste condiţii, conform metodologiei în vigoare, Cristiana Savu Piper nu mai poate ocupa postul de inspector şcolar general adjunct, urmând să fie eliberată din funcţie prin ordin de ministru.

Postul de director al CCD Teleorman a rămas, de asemenea, vacant în urma organizării acestui concurs. Candidatul pentru acest post, prof. Silvia Păun, a trecut de proba scrisă, însă a fost respinsă la interviu, iar cea care ocupă în prezent această funcţie, prof. Monica Cristea, a pierdut dreptul de a continua pe acestă funcţie conform aceleiaşi metodologii care stipulează că persoanele aflate în funcţie care nu se înscriu la concurs sau cele care nu promovează concursul vor fi eliberate din funcţie.

Până la organizarea unui nou concurs, după eliberarea din funcţii a celor două, posturile vor fi ocupate prin numire directă de alte persoane.

35 Comments

 1. Prietenii de la Agro

  Paun INSPECTOR GENERAL, Claudia Bajan adjunct, prietenii stiu de ce!!!!!!

 2. Analfabetismul este lege in colegiu de rasul koorului Anghel SALIGNY!!!!Profesori care beau si manaca non-stop in cancelarie, elevi acre se bat si fumeaza pe culoare, tigani adusi in scoala de fete ce de la cele mai mici varste raman gravide, conducerea scolii se ocupa doar cu manipulari de angajari, lipiri de afise cu Carciumaru si chestiuni de alcov, amantlac si cancan-uri!Afara cu ei, desfintati colegiul depravarii totale, A.SALIGNY, este o rusine de scoala, toti „prefesorii” de acolo sunt circari!

 3. Multe scoli se confrunta cu situatia asta. Profesori, invatatori slabi pregatiti, titularizati cu bani grei. Desi se stie, nimeni nu face nimic. Invatatoarea Jumuga, e analfabeta. Insa troneaza pe post fara nicio jena.Afara cu ei!

 4. Pentru PSD

  Cristiana prin rautatea ei caracterizata de esecurile erotice ale vietii ar fi ras totul daca castiga concursul de insp. general adjunct.
  Sper ca PSD va invata ceva din propulsarea ei pentru un asa post si va merge cu oameni avand moralitate.
  sa fie multumit agariciul de sot al Cristianei Condiment-Piper ca a iesit consilier judetean.

 5. Un Om Onest

  Alegerile au aratat rolul si importanta scolilor si ISJ-ului in administratia locala, pentru echilibrarea balantei politice, propunem ca inspectorul adjunct sa fie un liberal, un om de scoala, cu vasta experienta manageriala, grade didactice superioare, eventual doctorat-ce parere are ISJ-ul de aducerea domnului prof.dr.Paun in echipa sa!?Are fi un castig si un beneficiu pentru toata scoala teleormaneana!!!

 6. Predesco

  Sa vina mai bine Burlaca, in dementa ei, Cristina nebuna, rade tot!

 7. Cel mai bun la ISJ, ar fi PAUN sau Costache!

 8. Plecarea lui Cristiana de la protectia Consumatorilor la Inspectoratul Scolar si sustinerea examenului pentru postul de inspector general adjunct reprezinta apogeul carierei sale de sefa. Singurul lucrul unde poate fi sefa este sotul ei un papagal crescut la Casa de copii si care este mai mic ca ea cu 17 ani.Florine puteai fi copilul lui Cristiana Savu. si nu uita un lucru -Cristiana si-a trecut in actele de stare civila,certificatul de casatorie si numele ei de fata Savu cea ce dovedeste ca esti un mascarici.

 9. Totusi cred ca articolul este despre dna insp gen adj si examenul sustinut, nu despre un colegiu tehnic nu stiu cum…rezolvati-va problemele in particular ca nu face obiectul discutiei si nici nu ne intereseaza

 10. Da, de acord, domnul prof. dr. PAUN a facut treaba pe unde a fost, Racovita, sau ISJ, este unul dintre corifeii si intemeietorii fostului GSIMMR, actualul Saligny, s-a impus prin munca asidua, seriozitate, profesionalism, pe timpul cat era director, Saligny avea cei mai multi elevi din judet, sunt realizari concrete, date ce nu se pot falsifica, ar trebui o reconsiderare a valorilor si o ierarhizare a lor!

  • Predesco

   Noroc cu finuta Cocutza, ca Adisor PAUNACHE este dili de mult timp, socul de a nu mai fi directore l-a constipat.

   • Paunache sa stea la serviciu, sa nu mai bage strambe pe la ISJ, sa nu mai umble teleleu, efectiv omul este obsedat de directorat!Mai Panue, ia treci la treaba tataie, ajunge atata sefie!!!

 11. Observatorul

  PAUN este doctor in fizica si tratat in derizoriu, D-na COSTACHE este doctor in industria extilelor si tratata marginal, BIVOLARUL un super profesor, antrenor de olimpici nationali, D-na FLORESCU, cea mai valoroasa experienta in conducere si management scolar, membra in corpul de control al ministrului, NICODIM-super profesor, un om al echilibrului, moralei, bunului simt, D-na GIDEA, poate cea mai serioasa, corecta si muncitoare, de ce aceste VALORI ale scolii in SALIGNY, sunt tinute departe de actul de conducere!?Iti vine sa urli de atat nedreptate!!!!

  • Catwoman

   Sa stiti ca mai sunt si alti oameni competenti in Saligny, dedicati muncii lor aceea de a incerca alfabetizarea unor elevi care au intrat la liceu cu note sub 5 din cauza sistemului! Vad ca printre exemplele de profesori extraordinari sunt numai membri sau simpatizanti PNL!!! Hai sa vorbim cinstit nu sa facem politica!!! Rusine postacilor!!!

   • Observatorul

    Nu ii poti pune pe cei doi politruci din fruntea scolii, total incompetenti, in balanta cu un PAUN sau COSTACHE, doctori in stiinte, articole de specialitate publicate, munca de cercetare stiintifica si de laborator, congrese nationale si internationale de specialitate, experienta manageriala vasta, C.V.-uri impecabile si super-performante!

    • Hai mai lasa linguselile!!! Costache desi este mare doctor in stiinte textile nu stie sa bage nici ata in ac, hahaha! Poate i se trage de la atatea articole de specialitate scrise, o dor mainile! Ca sa nu mai pomenim rautatea care o caracterizeaza. Hai sa vorbim despre oameni adevarati, totusi!

 12. Savu-Maner, este o cobserva expirata, nu mai interseaza pe nimeni!Hai altele, la Marineci, et comp!

 13. georgeta pirvu

  Cum sa faca contestatie doamna Cristiana Savu la modul de notare al lucrarii scrise din moment ce a obtinut 3,25. Ca sa poata intra la oral avea nevoie de minim 7.00 la scris!

 14. pentru victor

  Sa-i fie rusine lui Piper Cristiana Savu sa vorbeasca asa ceva despre Dragnea care a ajutat-o de atatea ori cand trebuia sa fie saltata pentru prostiile facute.
  O incompetenta din toate punctele de vedere aceasta nulitate de profesoara.

 15. Profesor Pensionar

  Vreti un colegiu Saligny, norma si corect!?O lista de directori valorosi si remarcabili, alegeti de aici doamna Inspector General: PAUN, COSTACHE, BIVOLARU, GIDEA, NICODIM, FLORESCU, si lucrurile vor intra pe un fagas de cinste si lumina!!!!

 16. Domna profesoar Cristiana Savu Condiment intr-o discutie cu un prieten din oras a spus dupa aflarea examenului
  ,, Imi pare rau ca am acceptat la insistentele lui Marineci sa plec de la OPC dar la monentul acela eram la putere si mi sa promis ca nu vor fi probleme la examen iar dupa 1 an voi fi inspector general demoland in felul acesta dictatura Dragnea. Chiar daca sunt in partid cu Dragnea nu pot uita cum a venit la PSD din PD in 2001 si cum a decrdibilizat social democratia,,

 17. Nutu Camataru

  Bah!Za votati domenica candidatul cu gusa Fyerastrau la Rosiori de Vede, za afem ji noi interlopii, tatooatii ji rromi PRIMARUL ji Omul noztru, nevazta-za inspectoresa generalasea o ponem!!!

 18. Dorel de la Santier

  La Saligny infractionalitatea are nume si identitate, iata cum:strungurile, masinile de gaurit in coordonate au fost vandute la fier vechi, banii intrand in buzunarul unei fost directorese cu sotul candidat de primar acum, tot la viloaia dansei din Catun-Maldaieni City este „plasata’ si fosta biblioteca din cancelarie, impreuna cu masa centrala si douazeci si patru de scaune!Este liniste, deoarece actualul director era omul carei ii facea piata mafioatei batrane, ca jumatate din „tinerele spereanta” ale invatamantului salignyan au fost titularizate cu sphaga la sefa…Floris, Cristi, Arle, et comp…Votati peneleul, sa vina Al Capone la putere!

 19. Am luptat pentru Cristiana Svu Piper in sensul ca la partid i-am facut treaba numai ca ea sa invete. Dar iata rezultatul …la pamant.
  Cristiana de ce ti-ai batut joc de noi si de PSD in sensul ca daca nu esti capabila de ce te-ai dus la examen!!!

 20. Pedagogul

  La Saligny, bacul arata totul!!!!Ana-are-mere, 1×2=8!Acesta este nivelul retarzilor de acolo, am fost de cateva ori in balaria aceea de scoala, poate ca prin satele ne-electrificate africane mai ieste un nivel aja de ridicat la prefesori, numai maciucari si fufe de partid!Cred ca toti sunt memberii la pesedeu, o apa si un pamant, cu directorul acela pitik, burtos si gras!!!!

 21. Vitoria Lipan

  Ar fi bine sa mai pui un comment despre Saligny sa vada lumea cat de subiectiv esti…esti penibil!!! Aruncati tot felul de vorbe din putul gandirii voastre mediocre (dovada sta vocabularul folosit) acum inainte de alegeri numai pentru a face rau cu orice pret! Postaci neinspirati cu studii absolvite la Scoala pentru elevi cu probleme speciale! Hai sa vorbim cu folos si in primul rand cu dovezi! Saligny are multi oameni integri si capabili!

 22. Persoana demna si capabila din Saligny

  Zic sa mai pui un comment despre Saligny, sa vada lumea cat de subiectiv esti! Ar trebuie sa te numesti „penibilul”, nu pedagogul…aruncati tot felul de vorbe acum inainte de alegeri si pretindeti corectitudine celorlalti…ce pretentii sa ai de la o persoana cu asa vocabular…unde ai studiat ca nici la Scoala pentru elevi cu probleme speciale cred ca nu te-au primit. Sictir!!!

  • Catwoman

   Am scris de doua ori, poate pricepi ceva…pedagogule…I’m watching you!!! In alta ordine de idei, daca a fost un concurs corect, respect pentru guvern…dar ma indoiesc, putini oameni corecti pe la noi prin tarisoara.

 23. profesor

  In sfarsit a inceput sa se faca treaba in sistemul de titularizare pe functii. Cum putea ca un exemplar ca Savu Piper Cristiana persoana care nu a mai avut de-a face cu invatamantul de mai mult de un deceniul si sa ajunga inspector general adjunct pe probleme de mamagement la Inspectoratul Scolar Judetean.
  Sotul sau domnul profesor in felul acesta,prin trecerea doamnei Savu Piper Cristiana la catedra(scolara a nu se intelege gresit) va avea mai mult timp in selectarea tinerilor(d.p.d.v.sportiv nu cum face acum prin indoctrinare PSD-ista).Si inca ceva….Doamna Piper Savu Cristiana daca trece la catedra ar fi normal sa dea examen si nu mare ne va fi mirarea ca nu va lua nota minima de trecere 5)

 24. Dana Blonda

  Komanii, ea si el, sunt doi oportunisti libidinosi!!!!Au cantat pe la toate mesele, au lins toate poponetele sa fie numiti si tinuti in foonctii!In rest, doi amarati, nici macar cu o scoala in firea ei la baza!!!

 25. Atunci când partidu’ decide se alege praful. Cum sa pui inspector general adjunct o persoana ce timp de 15 ani anteriori a fost angajata ANPC? In timpul asta ea s-a rupt de sistem, a uitat multe mecanisme. Daca și fomeia lu’ Edy Coman dădea examen cu un minister condus de un tehnocrat, nu ministru din partidu’ lu bărbat-su era la fel, picată. Respect Curaj ca nu ai facut o panarama de examen ca cel organizat anterior pentru inspectori.

 26. Dana Blonda

  Savu-Condiment este pesedista cu state vechi, multe din manarelile din invatamatul teleormanean si nu numai nu ii sunt straine!Traiasca Marineci, papusarul

 27. elev de-a XII-ea

  Ce rezultate a avut doamna Piper Savu Mirela un activitatea sa in domeniul invatamantului
  In ultimii 15 ani a lucrat la Protectia Consumatorilor,propulsata de Marineci,nevand nimic comun cu invatamantul.Se pune intrebarea -cum a fost admisa la concurs,iar raspunsul vine singur-rezultatul concursului spune totul.

 28. Pedagogul

  La Saligny, oamenii valorosi care au avut functii de conducere, experienta in management educational, grade didactice maximale sunt marginalizati!Numai clientela pesedista prospera!Asa Colegiu trebuie URGENT DESFINTAT, unit cu RACOVITA si AUTO, toate trei fiind catastrofale!!!!Huideo!!!!

 29. Pedagogul

  Luati de la cela mai de cacat colegiu din judet, Anghel SALIGNY, cu cele mai panarame directori, cu cel mai de maimutoii colectiv, zero ore facute, zero promovobilitate la bac, spahaga cat cuprinde, din secretariat in sus, jumate din eleve se freaca cu tigani, jumatate din elevi consuma tutun si alcool la greu!!!!Traiasca ISJ-ul ca mentine in viata sandramaua Saligny!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.