Economie

Canalizare menajeră și stație de epurare în Poeni și modenizare drumuri în Ștorobăneasa, prin Programul “Anghel Saligny”

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 53 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 655.046.591,66 de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și construirea unor podețe.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, se ridică la 798, în valoare totală de 8.554.288.659,12 lei.

La nivelul județului Teleorman au fost semnate contractele cu primăriile Poeni și Ștorobăneasa, ce vizează “Canalizare menajeră și stație de epurare în comuna Poeni, județul Teleorman”, în valoare de 28.573.050,59 lei, respectiv “Modernizare drumuri în comuna Ștorobăneasa, județ Teleorman”, suma alocată fiind de 14.000.000 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.