Sport

Campionatul judeţean de futsal – Viaţă Nouă Olteni a câştigat ediţia 2015 a competiţiei!

vn olteniUna din cele mai “grăbite” ediţii de campionat judeţean de fotbal în sală s-a încheiat duminică, 1 februarie, când au avut loc finalele ediţiei a XIII-a. În ultimul act al competiţiei s-au întâlnit echipele Universitatea Alexandria şi Viaţă Nouă Olteni, care au oferit un spectacol fotbalistic destul de bun, deşi ambele echipe au avut absenţe importante în lot, din cauza suspendărilor. În timp ce primul joc dintre cele două echipe, disputat în faza grupelor, fusese câştigat de alexăndreni (4-3), de această dată situaţia a stat cu totul altfel. Echipa din Alexandria a început mai bine, a greşit mai puţin şi a condus cu 2-1 la pauză, după reluare, jucătorii din Olteni, conduşi de primarul Emil Mărcuşanu, cu Ionuţ Pană şi Cisti Creţan în formă foarte bună, au întors rezultatul şi în final s-au impus pe merit, scor 5-3. Victoria din final a fost aplaudată de publicul (destul de numeros duminică) prezent în tribuna Sălii, iar imediat după joc s-a desfăşurat festivitatea de premiere.

“Consider că am făcut un turneu bun, am arătat ca o echipă în adevăratul sens al cuvântului şi cred că meritam acest trofeu. Este singurul trofeu pe care noi nu îl aveam şi mă bucur pentru că am reuşit să câştigăm” – Emil Mărcuşanu – primar / jucător Viaţă Nouă Olteni.

 

În meciul pentru locul 3, Unirea Brânceni s-a distrat cu modesta CS Vârtoape, însă meciul a fost mult mai spectaculos, deoarece echipele au jucat fără presiunea rezultatului.

Despre arbitraj, să evidenţiem cele două cupluri de arbitri (Cristina Babadac / Adrian Buică la finală, respectiv Nicolae Ologeanu / Aurel Peia la meciul pentru locul 3), care au condus fără probleme jocurile.

Ultimele rezultate din campionatul judeţean de fotbal în sală au fost:

– (finala, jocul pentru locurile 1-2) Universitatea Alexandria – Viaţă Nouă Olteni 3-5 (2-1) (Ionuţ Buzică, Marius Petre 2 / Ionuţ Pană 4, Emil Mărcuşanu); pentru echipa din Olteni au jucat F. Badea, I. Pană, C. Creţan, E. Mărcuşanu, Ş. Pescaru, A. Ion, F. Ciobanu; antrenor Ştefan Voicu.

– (jocul pentru locurile 3-4) Unirea Brânceni – CS Vârtoape 6-5 (5-1) (Marius Mitran 4, Gabriel Târnăcop, Ştefan Sârbu / George Boboc 2, Viorel Voica 2, Emil Calciu).

 

VN Olteni a luat premiile

Imediat după fluierul de final al meciului care a stabilit învingătoarea ediţiei a XIII-a, pe parchetul Sălii Polivalente a avut loc festivitatea de premiere a turneului. Secretarul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă, a oficiat premierea, în cadrul căreia au fost acordate premiile totale în cuantum de 1100 lei. De asemenea, echipa Viaţă Nouă Olteni, laureata ediţiei 2015, a primit un trofeu care să marcheze momentul, dar a dat şi jucătorul turneului, Costi Creţan. Iată premiile acordate de AJF Teleorman pentru ediţia din acest an a Campionatului judeţean de fotbal în sală:

– locul 1, Viaţă Nouă Olteni – 500 lei;

– locul 2, Universitatea Alexandria – 300 lei;

– locul 3, Unirea Brânceni – 200 lei;

– jucătorul turneului, Costinel Creţan (VN Olteni) – 100 lei.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.