Sport

Campionatul judeţean de futsal se va organiza din nou

Deşi în anii trecuţi dezinteresul faţă de competiţia judeţeană de fotbal în sală era tot mai mare, iar în 2012 s-a atins cel mai mic număr de participante, 6 echipe, din care una (Unirea Ţigăneşti) a avut două echipe. La momentul respectiv, organizatorul competiţiei, AJF Teleorman, se arăta destul de dezamăgit de situaţie şi chiar se punea sub semnul întrebării organizarea unei noi ediţii de campionat judeţean de fotbal în sală.

Vineri, 4 decembrie a.c., AJF Teleorman a anunţat începerea înscrierilor pentru o nouă ediţie de campionat de futsal, ediţia 2013 (ediţia a XI-a), ale cărei jocuri vor avea loc din prima parte a lunii februarie a.c. Conform anunţului făcut de secretariatul forului fotbalistic, înscrierile vor avea loc până la data de 20 ianuarie, iar relaţii şi amânunte referitoare la înscriere se pot obţine la sediul instituţiei (din incinta Sălii Sporturilor).

În ce priveşte precedentele ediţii ale campionatului judeţean de futsal, iată care au fost cele 10 câştigătoare ale competiţiei judeţene:

– 2003: Steaua Spătărei;

– 2004: Real Alexandria;

– 2005: Zimtub Zimnicea;

– 2006: Logic Imobiliare Alexandria;

– 2007: Sao Paolo Videle;

– 2008: CSS Roşiorii de vede;

– 2009: CSS 2 Roşiorii de Vede;

– 2010: CSS Roşiorii de vede;

– 2011: CSS Roşiorii de vede;

– 2012: Unirea 1 Ţigăneşti.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.