Sport

Campionatul judeţean de futsal – Prima echipă înscrisă este Sporting Roşiorii de Vede

De zece zile au început înscrierile la campionatul judeţean de fotbal în sală, însă abia ieri s-a înregistrat prima cerere depusă şi achitatată taxa de participare. Este vorba de echipa Sporting Roşiorii de Vede, liderul clasamentului Ligii a 4-a, care a deschis seria participantelor la această întrecere. “Credem că participarea la această competiţie de sală ne va ajuta în pregătirea pentru retur, mai ales că vremea este destul de rece. Sperăm să avem o evoluţie cât mai bună, însă nu am stabilit vreun obiectiv la campionatul de sală”, a spus preşedintele clubului Sporting, Gabriel Vlădulescu.

De-a lungul anilor, fotbalul roşiorean de sală a reuşit o serie de performanţe la nivel judeţean, cele patru titluri judeţene obţinute de echipa CSS Roşiorii de Vede, fiind reuşite în 2008, 2009, 2010 şi 2011. Mulţi dintre jucătorii de la fosta echipă divizionară de sală sunt componenţi ai echipei actuale a Sportingului, astfel că specificul competiţiei este cunoscut.

Reamintim faptul că, pentru înscrierea la campionatul judeţean de fotbal în sală, echipele trebuie să fie constituite conform legii, să fie afiliate la AJF Teleorman, să depună cererea de înscriere şi să achite taxa de participare, în valoare de 150 lei. În privinţa cheltuielilor pe care echipele le vor avea pe fiecare joc, AJF Teleorman a estimat că suma se ridică în jurul a 55 lei / meci (în această sumă regăsindu-se plata către sală, barem arbitraj, achitare asistenţă medicală).

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.