Sport

Campionatul județean de fotbal în sală – Universitatea Alexandria a câștigat ediția 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPunct final la ediția a XI-a a campionatului județean de fotbal în sală. Vineri, 22 februarie, competiția și-a disputat ultimele trei jocuri ale turneului, după exact trei săptămâni de la startul întrecerii. Primele două clasate în cele două grupe s-au întâlnit în semifinale, unde spectacolul a fost destul de ridicat, dar mai exacte s-au dovedit echipele Universitatea Alexandria și Unirea II Țigănești, care s-au calificat pentru ultimul act. Chiar dacă au fost unele decizii ale arbitrilor care au fost contestate de jucători, nimic nu scade meritele finalistelor. Totuși, după prima semifinală s-a înregistrat un gest absolut de neimaginat, nervos pentru înfrângere, un jucător de la Turnu Măgurele a lovit cu pumnul în ușa de lemn a sălii (spre vestiare) pe care a spart-o (la propriu)!

A urmat finala, la care au asistat peste 600 de spectatori în tribune, și care a avut un nivel fotbalistic destul de ridicat. Tensiunea și echilibrul s-au menținut mai bine de o repriză, cele două echipe s-au anihilat reciproc, însă în min. 22 avea să se decidă, în urma unei erori defensive a celor din Țigănești. Până la final, Universitatea a menținut avantajul minim și avea să obțină titlul județean, pe merit. Concluzia după turneul din acest an a fost aceea că nivelul competiției a fost ridicat, echipele s-au prezentat bine la jocuri, iar implicit, interesul spectatorilor a fost unul pe măsură (la fiecare joc au fost mulți spectatori în tribună).

 

Ultimele trei rezultate ale ediției 2013 din cadrul campionatului județean de fotbal în sală au fost:

* semifinale

– Universitatea Alexandria – Dunărea Turris Turnu Măgurele 4-3;

– Unirea I Țigănești – Unirea II Țigănești 2-3

* finala

– Universitatea Alexandria – Unirea II Țigănești 1-0 (a marcat M. Stan autog. 22); Caseta tehnică. Universitatea – A. Urucu, D. Pârvan, I. Ștefan, S. Drăgan, M. Olteanu, C. Crețan, C. Șchiopu, L. Alcea, M. Petre. Unirea II Țigănești – A. Petcu, G. Popa, N. Badea, E. Soreață, N. Izină, M. Stan, A. Androne, A. Firicel, G. Manea, B. Frăsineanu, C. Bădăuță, V. Cristea. Au arbitrat Alexandru Băjan (Videle), Cristina Babadac (Alexandria).

 

Festivitatea de premiere a închis turneul

La finalul meciului care a decis învingătoarea din ediția 2013, conducerea AJF Teleorman a organizat festivitatea de premiere a competiției, pe parchetul Sălii Sporturilor. Cele ddouă finaliste și-au primit premiile anunțate (500 lei locul 1 – Universitatea Alexandria, 300 lei locul 2 – Unirea II Țigănești), dar a fost premiat și cel mai jucător al turneului. Acesta a fost desemnat dde reprezentanții  echipelor participante, în persoana lui Gheorghe Câmpeanu (Unirea I Țigănești), care a primit un premiu de 200 lei. “Mă bucur pentru modul în care s-a desfășurat ediția din acest an, a fost cea mai bună ediție de până acum, din punct de vedere al calității jocurilor, consider că nivelul fotbalului arătat de echipe a fost unul ridicat. Iar noi, AJF Teleorman, prin premiile acordate, am încercat să ne ridicăm la nivelul competiției”, a spus președintele AJF Teleorman, Stan Prodan.

Bogdan Pană

One Comment

  1. microbist Alexandria

    BRAVO UNIVERSITATEA ! FELICITATRI !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.