Sport

Campionatul judeţean de fotbal în sală poate începe!

Aşa cum era stabilit, marţi, 29 ianuarie a avut loc şedinţa tehnică cu echipele înscrise pentru ediţia 2013 a Campionatului judeţean de fotbal în sală, în cadrul căreia s-a stabilit atât calendarul competiţiei, cât şi modul de disputare a turneului. Preşedintele AJF Teleorman, alături de secretarul Cătălin Cuşcă, au condus discuţiile de ieri, în cadrul cărora echipele şi-au exprimat opţiunea de a juca minim 5 jocuri fiecare, astfel că cele 12 competitoare au fost împărţite în două grupe. Faza a doua a competiţiei se joacă în sistem eliminatoriu – semifinale, finală, astfel că doar două echipe din fiecare grupă se califică mai departe (sunt programate cinci etape, în zilele de 2, 9, 10, 16 şi 17 februarie în faza grupelor). Cât priveşte, semifinalele şi finala, AJF Teleorman intenţionează ca acestea să aibă loc sâmbătă, 23 februarie, cu o săptămână înaintea primei etape a returului la Liga a 4-a.
“Finalitatea competiţiei este promovarea la Liga a 2-a de fotbal în sală, aşadar câştigătoarea campionatului judeţean poate juca direct la nivel divizionar. În rest, cred că pentru toţi participanţii va fi un prilej bun de pregătire, dar şi posibilitatea de a juca într-un campionat, sperăm noi, cât mai bine organizat şi spectaculos!”, a spus la finalul discuţiilor preşedintele AJF Teleorman reprezentanţilor celor 12 echipe.

În urma tragerii la sorţi, la care au participat reprezentanţii celor 12 echipe, s-a stabilit următoarea componenţă a celor două grupe:

Grupa A

– Sporting Roşiorii de Vede;

– Metalul Frăsinet;

– Dunărea Turris Turnu Măgurele;

– Unirea 2 Ţigăneşti;

– Avântul Bragadiru;

– CS Nanov.

Grupa B

– Atletic Orbeasca;

– Ajax Botoroaga;

– Rapid Buzescu;

– Universitatea Alexandria;

– Unirea 1 Ţigăneşti;

– CS Vârtoape.

Programul primei etape a campionatul judeţean de fotbal în sală, programată sâmbătă, 2 februarie, este următorul:

– (9.00) Sporting Roşiorii de Vede – Metalul Frăsinet;

– (9.50) Atletic Orbeasca – Ajax Botoroaga;

– (10.40) Dunărea Turris Turnu Măgurele – Unirea 2 Ţigăneşti;

– (11.30) Rapid Buzescu – Universitatea Alexandria;

– (15.00) Avântul Bragadiru – CS Nanov;

– (15.50) Unirea 1 Ţigăneşti – CS Vârtoape.

Programul complet al jocurilor ediţie din acest an a Campionatului judeţean de fotbal în sală le veţi găsi în numărul de vineri al ziarului nostru.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.