Sport

Campionatul judeţean – Brigadă de Liga 1 la derbiul Vârtoape – Roşiori!

DocSeria jocurilor-derbi din acest sezon al Ligii a 4-a continuă sâmbătă, 20 aprilie, cu meciul CS Vârtoape – Sporting Roşiorii de Vede, din runda a 23-a. Întrucât şi acest joc poate decide campioana, CJ Arbitri Teleorman, prin preşedintele Dan Niţu, a cerut CCA o brigadă de arbitri de Liga 1, încercând în acest fel să elimine orice suspiciuni legate de aniera de arbitraj. Astfel, în urma cererii respective, CCA a transmis către comisia judeţeană brigada care va conduce derbiul de la Vârtoape, fiind vorba de un central din Bucureşti (Marcel Bârsan) de nivelul Ligii 1. Conform adresei respective, CJ Arbitri Teleorman confirmă faptul că brigăzile de arbitri aduse din afara judeţului sunt remunerate cu sumele stabilite la începutul sezonului, respectiv 300 lei arbitrul, 200 lei fiecare asistent, plus transportul acestora, însă în cazul de la Vârtoape, diferenţa faţă de baremul de arbitraj obişnuit va fi suportată de AJF Teleorman.

Meciul CS Vârtoape – Sporting Roşiorii de Vede, derbiul etapei a 23-a în Liga 4 judeţeană, va fi condus de brigada de arbitri formată din Marcel Bârsan la centru, Bogdan Gheorghe (ambii componenţi ai lotului Liga 1) şi Cosmin Vătămanu (Lot Liga 2) – toţi din Bucureşti, iar rezervă va fi Nicolae Ologeanu (Alexandria), în timp ce prestaţia oficialilor bucureşteni va fi notată de observatorul George Popa (Alexandria).

 

Dunărea Turris Turnu Măgurele joacă şi sâmbătă!

Anunţata excludere din campionat a echipei Dunărea Turris Turnu Măgurele se apropie de termenul limită. De fapt, astăzi, 19 aprilie, se împlinesc cele 21 de zile de la data comunicării verdictului comisiei federale de Recurs, care a anunţat că clubul turnean se face vinovat de încălcarea regulamentului şi este exclus din toate competiţiile. Despre acest subiect, preşedinte AJF Teleorman, Stan Prodan, a ţinut să precizeze foarte clar încă de ieri, 18 aprilie: “Pentru etapa de sâmbătă, 20 aprilie, echipa din Turnu Măgurele este programată, la acest moment, şi subliniez faptul că este vorba de ziua de joi, 18 aprilie. Tot azi, noi vom transmite o adresă către FRF, prin care urmează să fim informaţi cu privire la situaţia clubului Dunărea Turris, dacă s-a atacat la TAS, printr-o cerere de revizuire, ultimul verdict al comisiilor FRF, şi urmează să acţionăm în consecinţă, în baza informării pe care o vom primi. Altceva nu pot să spun la acest moment”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.