Sport

Campionatul de fotbal în sală – Sporting Roşiori pierde contestaţia cu Ţigăneşti II!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASâmbătă, 16 februarie a.c., s-au disputat jocurile etapei a 4-a din cadrul Campionatului judeţean de fotbal în sală. Cel mai interesant eveniment a avut loc la finalul jocului Sporting Roşiorii de Vede – Unirea II Ţigăneşti, joc încheiat cu victoria Sportingului (3-2). La final, adversarii, nemulţumiţi de eşec, au depus o contestaţie pe care, în mod sigur, o vor câştiga, deoarece jucătorii roşioreni nu s-au prezentat să-şi dea datele personale. Finalitatea cazului avea să fie lămurită ulterior, chiar de conducerea clubului Sporting. “Noi am avut joc amical, cu echipa de seniori, pe teren mare, la Craiova, dar n-am vrut să dezonorăm competiţia. Am trimis câţiva copii din cadrul echipei, am jucat, am câştigat, dacă ne-au contestat asta e! Ce să spun eu, iniţial fusesem anunţaţi că acest campionat de sală se termină pe 16, 17 februarie, dacă ştiam că se întinde mai târziu, nu ne înscriam!”, a spus preşedintele Gabriel Vlădulescu.

Dacă Unirea II Ţigăneşti susţine contestaţia respectivă, în mod sigur va câştiga, însă ridică o problemă situaţia echipei Sporting, care se pare că şi duminică (ieri) a jucat în acelaşi fel, iar în această săptămână este posibil să fie perdantă, la masa verde, de două ori!

Rezultatele etapei a 4-a, de sâmbătă 16 februarie, în campionatul de fotbal în sală, au fost:

Grupa A

– Avântul Bragadiru – Dunărea Turris Turnu Măgurele 3-5;

– Sporting Roşiorii de Vede – Unirea II Ţigăneşti 3-2;

– Metalul Frăsinet – CS Nanov 11-9;

Grupa B

– Unirea I Ţigăneşti – Rapid Buzescu 15-1;

– Atletic Orbeasca – Universitatea Alexandria 1-4;

– Ajax Botoroaga – CS Vârtoape 7-5.

B. Pană

One Comment

  1. Nu sunt impotriva regulamentului care da castig de cauza celor de la Tiganesti dar,personal mi se pare umilitor sa fii infrant de niste copii si sa vii sa castigi la masa verde!In plus apreciez atitudinea celor de la Rosiori care au dat dovada de seriozitate si pentru a nu incurca competitia au trimis totusi pe cineva sa faca act de prezenta. Oare ce se intampla daca veneau titularii.Cred ca este un moment de reflectie pentru iubitorii fotbalului din aceasta zona a tarii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.