Sport

Campionatul de fotbal în sală – Echipele vor decide modul de desfăşurare a competiţiei din acest an!

Astăzi, de la ora 10.00, la Sala sporturilor din Alexandria va avea loc şedinţa tehnică cu echipele participante la ediţia 2013 a Campionatului judeţean de fotbal în sală. Cu această ocazie, organizatorul întrecerii, AJF Teleorman, va decide, de comun acord cu reprezentanţii echipelor înscrise, modul de desfăşurare a jocurilor, precum şi calendarul întrecerii. “În funcţie de ceea ce decid echipele, vom stabili programul jocurilor. Este o competiţie pentru pregătirea jucătorilor, deci trebuie să ţinem cont de părerea lor”, a precizat secretarul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă.

În privinţa jocurilor, competiţia va debuta în mod cert sâmbătă, 2 februarie a.c., însă duminică, 3 februarie nu se vor disputa jocuri. “La Sala Polivalentă va fi amenajată o secţie de votare, motiv pentru care vom renunţa la jocuri duminică. Este o situaţie neprevăzută, de aceea nu vrem să perturbăm scrutinul, iar echipele trebuie să înţeleagă acest lucru. În rest, cred că jocurile se vor disputa doar în week-end, pentru ca echipele să-şi poată folosi toţi jucătorii”, a punctat preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, referitor la programul ediţiei 2013 a campionatului de fotbal în sală.

Cele 12 echipe înscrise pentru ediţia din acest an a Campionatului judeţean de fotbal în sală sunt: Sporting Roşiorii de Vede, Metalul Frăsinet, Rapid Buzescu, Atletic Orbeasca, Universitatea Alexandria, Unirea Ţigăneşti I, Unirea Ţigăneşti II, Avântul Bragadiru, CS Nanov, Dunărea Turris Turnu Măgurele, Ajax Botoroaga şi CS Vârtoape.

Iată mai jos lista celor 10 câştigătoare ale campionatului judeţean de fotbal în sală:

– 2003: Steaua Spătărei;

– 2004: Real Alexandria;

– 2005: Zimtub Zimnicea;

– 2006: Logic Imobiliare Alexandria;

– 2007: Sao Paolo Videle;

– 2008: CSS Roşiorii de vede;

– 2009: CSS 2 Roşiorii de Vede;

– 2010: CSS Roşiorii de vede;

– 2011: CSS Roşiorii de vede;

– 2012: Unirea 1 Ţigăneşti.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.