Social

CAMPANIE UMANITARĂ – “Alături de Vlăduţ”

Ciobanu Vlad Mihai, în vârstă de 5 ani şi 4 luni, are nevoie de sprijinul semenilor săi. Acesta a fost născut la termen, Apgar 6/7, crize din ziua a 2 postnatală, circumferinţa craniană la naştere 37, în prezent 44.5 (dimensiune aferentă vârstei de 5-6 luni), nu a ţinut capul niciodată, a făcut progrese cognitive – recunoaşte părinţii şi râde la diverse jocuri ale familiei.
Diagnosticul lui Vlăduţ este unul complex: 1. Epilepsie multifocală de cauze necunoscute; 2. EHIP la naştere (Encefalopatia hipoxic-ischemică este una dintre cele mai frecvente leziuni cerebrale din perioada neonatală şi cea mai comună cauză de handicap neurologic pe termen lung. Encefalopatia hipoxic-ischemică reprezintă în fapt o varietate de entităţi clinice care au în comun o scădere a oxigenului destinat creierului şi se defineşte prin leziuni neurologice apărute la nou-născut ca urmare a hipoxiei şi ischemiei cerebrale secundare suferinţei fetale cronice sau acute); 3. Microcefalie (este o afecţiune gravă care se caracterizează printr-o dimensiune foarte mică a craniului şi apare adesea după naştere. Este o tulburare neurologică care se manifestă printr-o malformaţie a oaselor craniului copiilor. Cel mai clar simptom este circumferinţa foarte mică a capului în raport cu cea a altor copii de aceeaşi vârstă şi acelaşi sex. Boala este una foarte rară şi afectează capacitatea intelectuală).

Toţi cei care vor să îl ajute pe Vlăduţ, o pot face prin donaţii în contul nr RO71 UGBI 0000 0220 2480 9RON, deschis la GARANTI BANK – UNIRII, reprezentata de Ciobanu Mihaela Corina – Asociaţia “ALĂTURI DE VLĂDUŢ”, cu sediul în Bucureşti.

3 Comments

  1. beneficiarul este Asociatia alaturi de Vladut, CUI 33057143, si nu Dna Ciobanu. Poate acesta este motivul pentru care va dat mesajul

  2. IBAN-ul pe care l-ati trecut nu este corect, mesaj din partea bancii ING, dupa ce am incercat sa fac o donatie:

    IBAN-ul completat nu este corect!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.