Eveniment

Campanie preventivă destinată polițiștilor, instructorilor auto și elevilor școlilor de șoferi

În perioada 6 – 9 septembrie 2021, ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman au desfășurat activități preventive destinate polițiștilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman, instructorilor auto ai școlilor de șoferi din județ și elevilor care au susținut proba teoretică și proba practică la examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Teleorman au distribuit materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!” și au prezentat aspecte referitoare la consecințele implicării în fapte de corupție, încurajând semnalarea unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call center Anticorupție 0800.806.806, la care pot fi sesizate faptele de corupție în care sunt implicați angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

Activitățile au fost integrate în „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor”, din cadrul Campaniei naționale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Cetățenii județului Teleorman care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție săvârșite de către lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne pot face acest lucru printr-o sesizare la Call Center-ul Anticorupție 0800.806.806, prin email la adresa: teleorman.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.