Eveniment

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor fără stăpân, la Roşiorii de Vede

cainiMonica DUMITRESCU

În municipiul Roşiorii de Vede se va desfăşura desfăşura joi, 17 martie, o nouă campanie de sterilizare a câinilor şi responsabilitate civică, având ca scop reducerea numărului de câini fără stăpân. Este a şaptea campanie organizată de municipalitate în cadrul protocolului încheiat între Primăria Roşiorii de Vede, SC Urbis Servconstruct SA şi Asociaţia pentru Protecţia Animalelor “Hulda”.

Având în vedere legislaţia în vigoare, prin care sterilizarea este obligatorie, iar abandonul câinilor se sancţionează, iubitorii de câini de rasă comună sunt invitaţi la punctul deschis în strada Vadu Vezii. Sterilizarea câinilor se realizează în intervalul orar 10.00 -17.00. Se asigură transport gratuit, cu plecare din următoarele puncte: Spitalul “Caritas” – ora 10.30; Biserica Sf. Vineri – ora 11,30; Stadionul Municipal – ora 12,30.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0247/466936, 0760801445.

4 Comments

  1. Despre acest subiect nu mai vorbește nimeni.Pe situl primăriei nu scrie nimic,cel puțin pe facebook. Nu înțeleg de ce nu se face mai multă publicitate dar plângem ca sunt mulți câini pe străzi.Oricum multumesc pentru știre.O zi bună!

  2. Impresionant !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.