Eveniment

Alexandria – Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

În perioada 12-15.02.2019, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în patru municipii: Giurgiu, Alexandria, Caracal și Otopeni. Activitățile de promovare se vor desfășura astfel: Giurgiu – 12 februarie, începând cu ora 12.00, la teatrul „Tudor Vianu”; Alexandria – 13 februarie, începând cu ora 12.00, la Sala Polivalentă; Caracal – 14 februarie, începând cu ora 12.00, la Cercul Militar Caracal; Otopeni – 15 februarie, începând cu ora 12.00, la Centrul Cultural „Ion Manu”.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii.

3 Comments

  1. Mea cupla, aveti dreptate!:)
    Aveti un sistem de notificari? Eu m.as abona! Poate asa nu mai ratez stirile, daca uit sa intru pe pagina ziarului.

  2. Stirea a fost publicata pe 11 februarie, evenimentul s-a desfasurat pe 13 februarie la Alexandria… deci, nu a fost anuntat nici in timpul, nici ulterior desfasurarii…

  3. De ce evenimentele de acest gen le anuntati in timpul sau ulterior desfasurarii lor? E greu sa aveti legaturi cu birourile de presa si sa va / sa fiti informati inaintea acestor evenimente? Ca stiti, degeaba publicati dupa. Dupa, nu ne mai este de folos cu nimic!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.