Social

Campania naţională “Curăţăm România!” se prelungește până la 31 mai / Primăriile care nu se implică vor fi primele controlate de Garda de Mediu

Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman informează că Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor a decis prelungirea campaniei naţionale “Curăţăm România!”, până pe 31 mai 2022.

“Le mulțumim tuturor autorităților locale și instituțiilor care s-au mobilizat pentru această campanie, dar pentru că interesul față de campanie este într-o continuă creștere și pentru că încă mai există multe zone poluate cu deșeuri s-a luat decizia de prelungire a campaniei până la sfârșitul lunii mai.

Sperăm ca până la finalul campaniei să se mobilizeze și să se implice în acţiuni de ecologizare toate primăriile din județ și astfel să scăpăm de deşeurile abandonate, deoarece începând cu 1 iunie, Garda Naţională de Mediu prin comisariatele judeţene va demara controale, în toată ţara, cu privire la respectarea legislației privind salubrizarea terenurilor. Potrivit celor relatate de ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, primăriile care nu s-au implicat în campanie vor fi primele vizate de aceste controale”, transmit reprezenanții agenției județene de mediu.

Cei interesați să participe la acţiunile de ecologizare a zonelor cu deşeuri abandonate pot consulta calendarul de acțiuni propuse la nivelul județului Teleorman până la acest moment, pe site-ul instituţiei http://apmtr.anpm.ro, secţiunea Despre noi → Ştiri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.