Eveniment

Campania liberalilor din județ a ajuns la final/ Peste o mie de pachete au fost distribuite persoanelor nevoiașe în Săptămâna Mare

Liberalii din județ, cărora li s-au alăturat numeroase persoane fizice și juridice, fără afinități politice dar cu intenții bune, au adus zâmbetul pe buzele a peste o mie de teleormăneni, bătrâni și familii nevoiașe, în Săptămâna Mare. Peste o mie de pachete cu alimente de bază, necesare în această perioadă, au plecat, în ultimele cinci zile, de sediul PNL Teleorman, către localitățile din județ, în care liberalii au primit semnale că sunt oameni care au mare nevoie de ajutor. Pe lângă produsele alimentare, în pachete au fost puse și câte două măști, dar și câte două declarații pe proprie răspundere, pentru ca oamenii sa le folosească atunci când ies din gospodării.

Cu toate că președintele PNL Teleorman nu a vrut să comenteze aspectul, surse liberale au precizat că însuși liderul dreptei din județ a luat decizia ca, pentru a nu exista discuții și interpretări, toate pachetele au fost direcționate către localități cu primari de altă culoare politică.

 „A fost o campanie pornită din dorința de a-i ajuta pe cei care au atâta nevoie în această perioadă. Am inițiat-o la nivelul organizației de partid, dar ni s-au alăturat numeroase persoane fizice și juridice, cărora vreau să le mulțumesc din suflet, pentru că, prin ajutorul lor, numărul pachetelor trimise către cei nevoiași a fost unul mare. Țin să precizez că toate donațiile au fost sub formă de pachete, cei care s-au alăturat campaniei au donat pachete cu alimente”, a explicat senatorul Eugen Pîrvulescu.

Tot în cadrul campaniei derulate de aripa liberală din județ, 3.000 de mănuși de protecție au  mers către polițiști și jandarmi, aflați în prima linie în lupta împotriva noului coronavirus.

Totodată, a mai precizat președintele PNL Teleorman, acțiunea a beneficiat de ajutorul voluntarilor, care au fost cei care au dus pachetele la persoanele nevoiașe din județ.

“Vreau să le mulțumesc voluntarilor, care ne-au ajutat pe parcursul acestei săptămâni, pentru că prin intermediul lor pachetele au ajuns la bătrânii și persoanele cu venituri reduse din localitățile din județ. Vreau să mulțumesc tututor celor care s-au alăturat demersului nostru, pentru că astfel am reușit să aducem un zâmbet pe chipul celor care au mare nevoie de sprijin. Traversăm o perioadă grea, în care trebuie să ne gândim la cei care au nevoie de ajutorul nostru, fie că vorbim despre bătrânii județului, despre persoane fără posibilități materiale sau despre eroii noștri, cei care stau în prima linie în lupta cu virusul care ne-a schimbat viața radical de mai bine de o lună. Trebuie să le fim alături, ca să depășim încercarea grea prin care trecem cu toții. Și, pentru că suntem în prag de sărbătoare, cu toate că anul acesta va fi una atipică, vreau să le urez teleormănenilor mei Sărbători liniștite, cu lumină în suflet!”, a spus Eugen Pîrvulescu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.