Politic

Campania electorală s-a mutat pe reţelele de socializare. Simionescu şi Crăcea îşi aruncă săgeţi otrăvite pe Facebook

cracea2În lipsa unor dezbateri politice serioase, bazate pe idei şi proiecte de investiţii, campania electorală pentru alegerile locale s-a mutat pe reţelele de socializare. Cu aproape două săptămâni înainte de scrutinul de pe 5 iunie, candidaţii la fotoliile de primari şi consilieri locali sau judeţeni încearcă să atragă cu orice preţ simpatia electoratului de pe Facebook, fiecare în felul său, cu poze din campania făcută la firul ierbii, pe teren, din gospodăriile proprii sau chiar din lăcaşele de cult, prin discuţii cu pieţarii sau prin schimburi de replici tăioase cu adversarii politici.

„Se spune că pe oameni îi cunoşti cel mai bine în situaţii limită. Am să vă spun o mică poveste despre doi foşti colaboratori (la vremea respectivă îi consideram prieteni). Între timp au ales să treacă la o viaţă mai dulce (cred ei), la Putere. Am respectat decizia lor, în definitiv fiecare îşi doreşte un trai mai bun şi siguranţa zilei de mâine, însă nu pot fi de acord cu modul josnic în care ei ma atacă astăzi”, îşi începe candidatul PNL la Primăria Turnu Măgurele o postare despre „încredere şi prietenie”, pe reţeaua de socializare.

Aşa cum era de aşteptat, reproşurile pe care le face Claudiu Crăcea unora dintre cei care au fost oamenii săi de încredere în trecut, dar care au ales între timp să devină oamenii de încredere ai rivalilor politici, după spusele liberalului, n-au întârziat să stârnească reacţii, prietenii virtuali şi simpatizanţii acestuia lăsând numeroase comentarii la postarea candidatului PNL. Şi, surpriză sau nu, printre reacţiile venite la postarea liberalului pe pagina sa de Facebook şi deloc pe placul acestuia, se remarcă cea a deputatului PSD Adrian Simionescu, care nu ezită să-şi taxeze adversarul politic.

„Tu ai bălăcărit pe toată lumea, copiii noştri, nevestele noastre, nu cred că TU eşti în măsură să faci asemenea remarci! Cu stimă!”, a fost replica deputatului PSD la postarea liberalului, care n-a întârziat să reacţioneze, păstrând linia critică trasată de social-democrat.

„Oooo, Măria Voastră! Bine aţi venit pe pagina mea! Ceea ce dumneavoastră afirmaţi trebuie să dovediţi! Eu am dovezi .. Am inclusiv declaraţii cum ameninţaţi oamenii în sediul PSD! Citesc şi eu, uneori, postările pe turnucuştiri. Oamenii ăia vorbesc de infracţiuni! Limbajul din articole nu a fost la fel de infect ca cel folosit de băieţii dumneavoastră! Nu am vorbit până nu am avut dovezi. Nu am răspuns atacurilor pentru că sunt convins că, cu cât sunteţi mai nervoşi şi mai violenţi în limbaj, cu atât victoria este mai aproape. Şi apropo, mai bine vă retrăgeaţi din politică aşa cum aţi anunţat pe pagina dumneavoastră, acum ceva timp, pentru că nu aţi făcut nimic pentru Turnu Măgurele şi, mai mult, aţi infectat şi viaţa politică din Turnu Măgurele, cu metode demne de mafia siciliană! Un om care spune, în condiţii tragice, „mi-am distrus cariera politică”, pentru mine, NU ESTE OM ! Vă salut, fără respect!”, i-a scris Claudiu Crăcea social-democratului. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. din Izlaz

    Ce sa-i cerem lui Adrian Simionesc!
    De la un derbedeu ca el la ce te poti astepta.

  2. Eheee. la ultima sedinta de partid la PSD Rosiorii de Vede s-au luat la bataie intre ei. Conducatorul campaniei de pumni, Savescu se pare ca i-a demonstrat si asa sunt toate sansele ca ciolanul sa ii apartina.

  3. Dle deputat Simonescu, de ce nu stii sa scrii? Si daca nu AI FI deputat ar trebui sa stii sa scrii si sa vorbesti corect limba materna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.