Social

Campania de vaccinare în rural face progrese – 100 de persoane au fost imunizate, miercuri, la Slobozia Mândra, alte aproximativ 40 la Islaz

Campania de vaccinare în mediul rural face pași mari, astfel că, după ce, vineri, 36 de persoane au fost vaccinate, la Frăsinet, de o echipă mobilă coordonată de Direcția de Sănătate Publică, miercuri, alte 100 de persoane au fost vaccinate la Slobozia Mândra. Serul folosit în ambele cazuri este cel produs de Pfizer BioNTech, iar rapelul se va face, la 21 de zile, tot prin intermediul echipei mobile.

De asemenea, tot miercuri, o echipă mobilă coordonată de Direcția de Sănătate Publică s-a deplasat în localitatea Islaz, pentru a imuniza alte aproximativ 40 de persoane. Și în acest caz serul folosit este cel produs de Pfizer BioNTech.

De asemenea, autoritățile județene pregătesc și Maratonul Rapelului, eveniment dedicat administrării celei de-a doua doze de ser persoanelor imunizate la Maratorul Vaccinării care a avut loc cu aproape trei săptămâni în urmă. Evenimentul se va desfășura în perioada 4-5 iunie, tot în incinta Sălii Polivalente din Alexandria, iar persoanele care au primit, în perioada 14-16 mai, prima doză de ser, sunt așteptate pentru a primi a doua doză din vaccinul produs de Pfizer. De asemenea, este de menționat faptul că, la Maratonul Rapelului, se pot vaccina și cu prima doză persoanele care nu au apucat până acum să meargă la un centru de vaccinare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.