Eveniment

Campania “Alergăm pentru educaţie” a ajuns şi la Alexandria

Monica DUMITRESCU

Paul Ardeleanu, cel mai tânăr speaker din România, a alergat sâmbătă, 3 mai, 22 de kilometri pe Stadionul Municipal din Alexandria în cadrul campaniei “Alergăm pentru educaţie” lansată de Asociaţia E31 pentru viitor. Campania constă într-un semimaraton la nivel naţional în 50 de oraşe ale României care a demarat pe 1 mai şi se va sfârşi pe 19 iunie.

Punctul de închidere a proiectului va fi marcat, pe data de 20 iunie 2014, printr-un seminar de ample dimensiuni ce se va desfăşura la Sala Palatului în Bucureşti şi va reuni vorbitori de înaltă talie precum Lorand Soares Szasz, Călin Donca, Paul Ardeleanu, cei care au inspirat existenţa acestui proiectului. Scopurile principale ale acestui proiect sunt: informarea tinerilor din şcoli, licee şi universităţi despre dezvoltarea personală, un stil de viaţă sănătos, automotivare, descoperirea potenţialului interior, planificare şi disciplină pentru reuşită, succes şi despre puterea care se află în fiecare din noi, promovarea alergării ca stil de viaţă sănătos în rândul tinerilor şi nu numai.

“Dăm startul acestui semimaraton ca urmare a unor aspecte alarmante în rândul tinerilor şi anume: motivaţie slabă şi dezinteres faţă de viaţă şi viitor, probleme de sănătate în rândul tinerilor cauzate de sedentarism, stres şi obiceiuri nesănătoase.

Dorim ca prin exemplul nostru personal, tinerii să fie mai motivaţi, mai implicaţi, mai sănătoşi şi mai responsobili atât pe plan personal cât şi social”, a declarat Paul Ardeleanu.

“Asociaţia E31 pentru viitor”, înfiinţată în Cluj, activează din anul 2010 şi are la bază filosofia conform căreia oamenii de valoare construiesc o societate de valoare, tocmai de aceea se axează foarte mult pe dezvoltarea personală a tinerilor, mai ales a celor din centrele de plasament.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.