Eveniment

Căminul pentru Persoanele Vârstince de la Cervenia are un nou director. Otilia Sava i-a luat locul doctorului Nicolae Bulumac

Cei 29 de consilieri judeţeni prezenţi la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de marţi, 26 iulie, au decis, cu unanimitate de voturi, ca Otilia Stoica să exercite cu caracter temporar funcţia de director la Căminul pentru Persoanele Vârstnice Cervenia – serviciu public de interes judeţean sub autoritatea Consiliului Judeţean Teleorman.

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre dezbătut şi votat de consilierii judeţeni, Otilia Stoica ocupă, începând cu data de 26 iulie 2016, funcţia de director la Căminul pentru Persoanele Vârstnice Cervenia, până la ocuparea postului prin concurs, dar nu mai mult de şase luni într-un an calendaristic. De asemenea, se mai arată în proiectul de hotărâre, pentru funcţia exercitată, Otilia Stoica va primi un salariu brut lunar de 5.389 de lei.

„Prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr.133 din 26 iulie 2013, domnul doctor Bulumac Nicolae a fost numit în funcţia de director la Căminul pentru Persoanele Vârstnice Cervenia – serviciu public de interes judeţean, pe o perioadă determinată de 3 ani, potrivit art.84 alin.1 din Legea nr.53/2003 – Codul Muncii, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, încheindu-se contractul individual de muncă pe perioadă determinată. (…) La data de 26 iulie 2016 expiră contractul individual de muncă al domnului Bulumac Nicolae, director la Căminul pentru Persoanele Vârstnice Cervenia – serviciu public de interes judeţean sub autoritatea Consiliului Judeţean Teleorman. În aceste condiţii, pentru asigurarea în continuare a activităţii, este necesară numirea unei persoane angajate, care îndeplineşte condiţiile specifice pentru exercitarea cu caracter temporar a funcţiei de director, până la ocuparea postului prin concurs, dar nu mai mult de şase luni într-un an calendaristic”, se arată în proiectul de hotărâre prin care Otilia Sava a fost votată să exercite cu caracter temporar funcţia de director al Căminului pentru Persoanele Vârstince de la Cervenia.

Otilia Sava este angajată a centrului de permanenţă în funcţia de coordonator personal de specialitate şi este absolventă de studii superioare economice. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.