Economie

Camera Agricolă Judeţeană Teleorman a fost desfiinţată

Monica DUMITRESCU

Începând cu 30 decembrie 2016, activitatea Camerei Agricole Judeţene Teleorman, patrimoniul şi personalul acesteia au fost preluate de Direcţia pentru Agricultură Teleorman, în conformitate cu prevederile Legii nr. 157/2016 privind unele măsuri pentru reorganizarea unor structuri aflate în subordinea şi coordonarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Camera Agricolă Judeţeană Teleorman a fost înfiinţată în ianuarie 2010 prin Hotărâre a Consiliului Judeţean Teleorman, ca instituţie aflată în subordinea sa, prin reorganizarea Centrului de Consultanţă Agricolă Judeţean, aflat în subordinea Agenţiei Naţionale de Consultanţă Agricolă.

Camera Agricolă Judeţeană Teleorman a funcţionat ca instituţie publică descentralizată, cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat, subvenţii asigurate prin transferuri de la bugetul de stat către bugetele locale, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, aprobate anual prin legea bugetului de stat.

Consiliul Judeţean Teleorman a fost informat cu privire la aceste modificări de către Direcţia pentru Agricultură Teleorman şi, în şedinţa desfăşurată luni, 27 februarie 2017, a aprobat, în unanimitate, un proiect de Hotărâre privind constatarea desfiinţării Camerei Agricole Judeţene Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.