Politic

Calotă Ică – ALDE câştigă al cincilea mandat de deputat, Eugen Pîrvulescu – PNL se alege cu al doilea mandat de senator

În urma scrutinului de duminică, 11 decembrie, trei mandate de deputat din cele cinci ce revin judeţului Teleorman au revenit PSD, în timp ce un mandat a revenit PNL.
Liviu Dragnea, Adrian Gâdea şi Valentin Boboc (PSD) şi Daniela Mara Calista (PNL) au obţinut mandate întregi în camera inferioară a Parlamentului.
Cel de-al cincilea mandat de deputat a mers la redistribuire, Calotă Florică Ică, preşedintele ALDE Teleorman, fiind candidatul care şi-a adjudecat locul în Camera Deputaţilor.

În ceea ce priveşte rezultatele de la Senat, pentru unul dintre cele două mandate de senator PSD a obţinut un număr întreg de voturi, Carmen Daniela Dan câştigând astfel un loc în camera superioară a Parlamentului, în timp ce al doilea mandat de senator a mers la redistribuire. Candidatul PNL pentru Senat, Eugen Pîrvulescu, s-a ales în urma redistribuirii cu cel de-al doilea fotoliu de senator ce revine judeţului Teleorman. (Violeta Mocanu)

7 Comments

  1. Aaa…:( Si Violeta nu a intrat? Pacat, aveam nevoie de astfel de oameni in parlamentul romaniei.

  2. Rusine PNL. Astia sunt parlamentari?

  3. Doare, doare, comunistilor? :p

  4. Pirvulescu a calcat peste cadavre numindu-se pe el in prima pozitie la senatori, ducand insa partidul la un scor rusinos, sub media nationala! Asa e cand ne urmarim doar interesul propriu!

    • Hahaha. Daca nici sa iei un senator si un deputat in judetul asta blestemat al lui Dracnea nu este o performanta, nu stiu ce mai este. In primele 15 judete pe tara scorul PNL Teleorman. Felicitari, domnule Pirvulescu!

  5. In sfarsit PNL trimite un parlament un senator fara facultate! Eugen Pirculescu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.